Nalazite se
  • Lifestyle
  • Sony blokirao Super Seducer igru za PlayStation
Članak
Objavljeno: 08.03.2018. 15:55

Super zavodnik 

Sony blokirao Super Seducer igru za PlayStation

Igra koja muškarce uči trikovima kako se upucavati ženama ne dopada se Sonyu.

Sony blokirao Super Seducer igru za PlayStation

Igra Super Seducer koja se nalazi na Steamu i raspoloživa je za korisnike Windows i Mac računala, trebala je ovih dana izaći u inačici za PlayStation 4.

Naslov koji je u nekim medijima kritiziran zbog toga što promiče "loše ponašanje" prema ženama, neće naći svoj put do korisnika Sonyeve PS4 konzole, jer je japanska tvrtka službeno potvrdila da je "banala" igru.

Moramo priznati da igru nismo probali, jer nam se osnovna ideja čini previše bedasta, ali smo pročitali komentare u kojima kažu da je prije svega zabavna, duhovita i može neke ljude malo potaknuti na samopouzdanje, no teško je za očekivati da će pomoću nje postati veliki zavodnici.

ss_b6ed672e4ae57440b7d5cefbf723c97c3b1af463.1920x1080

Autori tvrde da su negativne komentare dobivali jedino od onih ljudi koji igru nisu uopće probali, jer ne donosi nasilje, golotinju, nepoštivanje, kao ni vrijeđanje žena. 

Ukoliko vas zanima o čemu se radi, igru možete pronaći na ovoj poveznici pa nam javite koliko vam je pomogla u ljubavnom životu (ukoliko ste muškarci), odnosno je li vas naljutila ako spadate u pripadnice ljepšeg spola kojima ovom prilikom želimo SRETAN DAN ŽENA!

Vezani sadržaji
Ključne riječi Sony PS4 igra Super Seducer
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->