Nalazite se
Članak
Objavljeno: 20.04.2015. 15:10

Zid poslovnog uspjeha 

VIDEO: Hrvatski natječaj za Internet stvari

Pobjednik nacionalnog dijela natječaja dobiva nacionalnu marketinšku kampanju u vrijednosti do 230.000 kn i postaje HT-ov partner.

VIDEO: Hrvatski natječaj za Internet stvari

Hrvatski Telekom je izdao priopćenje u kojem objavljuje početak prijava za međunarodni natječaj "Zid poslovnog uspjeha" (Business Wall Of Fame), namijenjen poslovnim korisnicima u Hrvatskoj, Austriji, Njemačkoj, Grčkoj, Mađarskoj, Makedoniji, Rumunjskoj i Slovačkoj.

Natječaj je namijenjen tvrtkama koje žele promovirati svoje rješenje za Internet stvari i učiniti ga dostupnim široj javnosti.

U propćenju HT-a stoji da se rješenja za Internet stvari uglavnom temelje na tehnologiji u oblaku i može ih se primjenjivati na svako područje života (npr. povezani automobili, inteligentne zgrade, pametni gradovi, automatizacija proizvodnje, pametno mjerenje potrošnje električne energije/vode/plina itd.).

Sudionici mogu doći do završnice ako svojim rješenjem za Internet stvari osvoje dovoljan broj lajkova. Na temelju glasova zajednice donijet će se odluka o najboljim rješenjima prijavljenima u svakoj državi, nakon čega će stručno povjerenstvo odabrati nacionalne pobjednike te najbolje međunarodno rješenje za Internet stvari. Za najbolje se rješenje u svakoj od država može osvojiti nacionalna marketinška kampanja u vrijednosti do 230.000 kuna te postati HT-ov partner i tako imati doseg do više od 100.000 poslovnih korisnika Hrvatskog Telekoma.

Kreator pobjedničkog rješenja u međunarodnom dijelu natječaja može postati partner Deutsche Telekom Grupe u svih osam zemalja te postati dostupan za 10,8 milijuna potencijalnih korisnika.

Sudionici mogu povećati svoj broj glasova i priliku za pobjedu u natječaju aktiviranjem svoje zajednice da glasuje za njih. Glasovanje može biti isplativo, jer svi koji daju svoj glas i prijave se kao pristalice svojega omiljenog rješenja imaju mogućnost za svoje društvo osvojiti zanimljive nagrade, od pametnih telefona do Office 365 Business Premium usluge.

Više informacija i online prijave na natječaj potražite na ovoj poveznici.  

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam