Nalazite se
Članak
Objavljeno: 24.02.2020. 09:12

Job Fair 

Tematski Talkovi na Job Fairu

Ovogodišnji Job Fair prerasta klasični oblik sajma i poprima oblik konferencije.

Tematski Talkovi na Job Fairu

Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva 13. i 14. svibnja tradicionalno će se održati netradicionalno izdanje Job Faira, najvećeg sajma poslova u Hrvatskoj. Ovogodišnji, petnaesti po redu sajam uz već poznat program uključuje i novitete u obliku panel diskusija i tematskih Talkova, koji će se tijekom dva dana sajma održavati u KSET-u. Sajam organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).
(R)evolucija Job Faira

Nakon četrnaest godina rasta i razvoja, ovogodišnji Job Fair prerasta klasični oblik sajma i poprima oblik konferencije. Tako će, uz standardni program, koji uključuje predstavljanje poduzeća na štandovima te praktične radionice, zainteresirani studenti dobiti priliku iz prve ruke saznati zanimljivosti o projektima, tehnologijama i specifičnim vještinama kroz tematske Talkove, koje će predstavnici pojedinih poduzeća održati na pozornici KSET-a. Uz navedene tematske Talkove, KSET će tijekom dvodnevnog sajma ugostiti stručnjake iz poslovne i znanstvene sfere na dva panela, čime će studenti dobiti priliku sudjelovanja u uzbudljivim raspravama.
Talk that Job Fair Talk

Glavna sastavnica novog izdanja Job Faira su tematski Talkovi, koji predstavnicima poduzeća pružaju priliku da u dvadeset minuta publici predstave nove tehnologije, daju dublji uvid u inovativne ideje ili pak iznesu izazove i prepreke s kojima se u svom poslu svakodnevno susreću. Moguće je odabrati jednu od tri kategorije, odnosno teme Talka, ovisno o tome koju od njih poduzeće smatra idealnom za predstavljanje svog područja i projekata.

Job Fair_Datum_HR_1_Banner (2)

New Tech On The Block

Talk u kategoriji New Tech On The Block idealna je prilika za prezentaciju razvoja nove tehnologije koja se ističe u mnoštvu konkurentnih tehnologija, kao i njezine učinkovite i produktivne implementacije. Uz navedeno, predstavnici poduzeća mogu otkriti studentima kako njihova strast za novim otkrićima potiče tim na efikasne i produktivne ideje koje osiguravaju rast i razvoj poduzeća na tržištu.
Deep Dive

Poduzeća koja žele publici pružiti dublji uvid u specifičan inženjerski problem s kojim su se zaposlenici susreli u svom radu te objasniti metodologiju i odabir tehnologije koja je korištena prilikom njegova rješavanja, mogu izabrati kategoriju Deep Dive. Ova kategorija podrazumijeva predstavljanje izabranog scenarija, odnosno konkretne situacije koja je uključivala promjenu uobičajenog pristupa u rješavanju problema, pri čemu je važno definirati taj specifični problem i objasniti tijek procesa njegova rješavanja.
Into My Day

Odabirom Talka pod kategorijom Into My Day, predstavnici poduzeća će studentima ispričati kako izgleda njihov radni dan, kako organiziraju svoje vrijeme i zadatke, kao i dati savjete kako balansirati između posla i odmora, kako se nositi s izazovima koje za sobom povlače veliki projekti te otkriti što znači biti dobar i zadovoljan zaposlenik. Studenti će time imati priliku čuti korisne savjete od “stvarnih” ljudi, koji rade na pozicijama na kojima se oni sami vide u bliskoj budućnosti.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->