Nalazite se
Članak
Objavljeno: 30.01.2020. 15:08

Promo članak 

Uz Galaxy S10 Lite i Note10 Lite do veće produktivnosti

Neke od značajki ovih pametnih uređaja su najnovija tehnologija kamere, mogućnosti S Pen olovke, impresivni zaslon i dugotrajna baterija.

Uz Galaxy S10 Lite i Note10 Lite do veće produktivnosti

S ciljem da se korisnicima omogući veća produktivnost i kreativnost, Samsung Galaxy S10 Lite i Note10 Lite upotpunjuju korisničko iskustvo, a neke od značajki ovih pametnih uređaja su najnovija tehnologija kamere, mogućnosti S Pen olovke, impresivni zaslon i dugotrajna baterija.

Uz Galaxy Lite uređaje uvijek ćete kreirati savršene videozapise i fotografije. Ultraširoka kamera sa svojim nevjerojatnim vidnim poljem od 123 stupnja stvorena je da kreira sliku široku onoliko koliko ljudsko oko vidi i to uživo, dok vam prednje i stražnje kamere visoke rezolucije omogućuju snimanje svakog pojedinog detalja u kristalno jasnom fokusu. Također, Galaxy S10 Lite ima Super AMOLED Plus, a Galaxy Note10 Lite Super AMOLED Infinity-O zaslon od ruba do ruba. Ovi 6,7 inčni zasloni osigurat će potpuni užitak u omiljenom multimedijskom sadržaju.

Već 10 godina uređaji Galaxy S i Note serije uspješni su u cijelom svijetu te, zahvaljujući ključnim premium značajkama, predstavljaju vodeće inovacije u industriji. Galaxy S10 Lite dostupan je u Prism White, Prism Black i Prism Blue boji, dok je Galaxy Note10 Lite dostupan u Aura sjajnoj, Aura crnoj i Aura crvenoj boji. Na vama je samo da odaberete onaj koji vam se najviše sviđa i maksimalno iskoristite svaki trenutak.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->