Nalazite se
Članak
Objavljeno: 02.02.2021. 13:20

Promo članak 

Poznat datum održavanja drugog Job Fair Meetupa

Umrežite se s vrhunskim poduzećima i ulovite njihove poslovne ponude na drugom Job Fair Meetupu.

Poznat datum održavanja drugog Job Fair Meetupa

Drugi Job Fair Meetup ponovno će okupiti vrhunska, tehnološka poduzeća iz različitih industrija te brojne studente FER-a i drugih srodnih fakulteta STEM usmjerenja na Fakultetu elektrotehnike i računarstva te u Klubu studenata elektrotehnike od 10. do 14. svibnja 2021. godine. U opuštenoj atmosferi uz različite sadržaje studenti će pomoći upoznati predstavnike poduzeća koja će, s druge strane, putem talkova, radionica i panel rasprava moći pronaći buduće kolege. Ležerno umrežavanje, razmjenjivanje znanja i iskustava te stjecanja novih vještina će sve posjetitelje na neformalan način upoznati s aktualnim tehnološkim temama te mogućnostima zapošljavanja i razvoja karijere u Hrvatskoj.

Zabavni sadržaji ostaju

Uzbudljivi sadržaji koji se vraćaju na drugi Job Fair Meetup omogućit će brojnim uspješnim poduzećima predstavljanje svojih projekata i tehnologija putem tematskih talkova u kategorijama: Career Ladder, Dangerous Dip, (Dis)Continued Tech, specijaliziranih radionica i na panel raspravama. Pratite internetsku stranicu Job Fair Meetupa gdje će biti objavljeni i detalji o pojedinim poduzećima koja će sudjelovati.

Ulovite mjesto prvi

Spajanje proaktivnih studenata i vrhunskih poduzeća radi međusobnog umrežavanja i razmjene iskustva jedinstvena je prilika koju nudi Job Fair Meetup. Uz upoznavanje s velikim brojem poduzeća i istraživanjem njihovih otvorenih pozicija, studenti će moći steći i nove vještine kako bi postali konkurentniji za tržište rada. Kako je na Job Fair Meetupu ograničen broj mjesta, posjetitelji će moći rezervirati svoje mjesto putem Job Fair Meetup internetske stranice gdje prijave počinju početkom travnja kada se i otvara baza životopisa koja će sadržavati životopise svih sudionika, a njeno ispunjavanje je način za dobivanje ulaznice na Job Fair Meetup.

Job Fair Meetup će biti organiziran u skladu s važećim epidemiološkim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite koje će vrijediti u periodu organizacije događaja.

Za više informacija pratite Job Fair Meetup internetsku stranicu, Facebook stranicu i Instagram profil. Job Fair Meetup organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->