Nalazite se
Članak
Objavljeno: 18.12.2020. 14:44

Promo članak 

Nove domaće aplikacije u Huawei AppGalleryju

U Huaweijev doćan s aplikacijama AppGallery stigle su brojne nove Hrvatske aplikacije. 

Nove domaće aplikacije u Huawei AppGalleryju

Ponuda aplikacija i igara u Huawei AppGallery-ju raste iz dana u dan, a korisnici u trećoj najvećoj trgovini aplikacija na svijetu mogu pronaći pregršt globalnih, ali i velik broj lokalno popularnih aplikacija. Suradnje s lokalnim developerima pokazale su se vrlo uspješnima, a njihov izbor u AppGallery trgovini prilično je širok. 

U AppGallery su tako prošli mjesec pristigli George Erste Banke i HEP-ov m-hepi, kao i nekoliko inovativnih domaćih aplikacija. Među njima je i Sportyn, specijalizirana aplikacija za promociju, identifikaciju i selekciju vrhunskih sportaša, Book&Zvook, aplikaciju koja omogućuje slušanje sve popularnijih audio knjiga na hrvatskom jeziku, kao i Pričalica, najpopularnija domaća aplikacija za roditelje. Korisnici u AppGallery-ju mogu pronaći i popularne aplikacije za prijevoz Bolt i Cammeo, a jela iz omiljenih resorana sada mogu naručiti preko aplikacije Pauza. Od prosinca je u trgovini dostupan i mPretinac za upravljanje svim porukama iz javne uprave. 

Pričalica omogućuje roditeljima da za svoju djecu kreiraju posebne priče. U aplikaciji je moguće personalizirati audio priče s imenom djeteta, a u ponudi je preko 50 različitih bajki i priča za djecu kojima je moguće odlazak na spavanje učiniti lakšim. 

Kompanija je za svoje korisnike pripremila i posebnu ponudu. Svim kupcima FreeBuds Pro slušalica u aplikaciji Book&Zvook poklanjaju novu knjigu poznatog znanstvenika Igora Rudana „Očekujući vatre“ koja donosi njegova razmišljanja o izazovima 21. stoljeća. 

Kako bi preuzeli audio knjigu, korisnici trebaju preuzeti Book&Zvook iz AppGallery trgovine i registrirati se sa svojom mail adresom. Nakon toga, u postavkama je potrebno odabrati „Iskoristi promo kod“ te unijeti serijski broj svojih novih FreeBuds Pro bežičnih slušalica (nalazi se na pakiranju). Knjiga „Očekujući vatre“ potom će ih dočekati u njihovoj audioteci. 

U trgovini su otprije dostupne brojne aplikacije koje su dobro poznate hrvatskim korisnicima. U AppGallery-ju je moguće pronaći važne aplikacije banaka, npr. PBZ-a, Zagrebačke banke, OTP banke, Erste banke, RBA-e, HPB-a, a tu je i napredna bankarska aplikacija Erste Banke – Keks Pay. 

Osim banaka, u trgovini su i aplikacije domaćih medija – Jutarnjeg lista, Večernjeg lista, 24 sata, Index-a, Dnevnika, Otvorenog radija, N1 TV-a, kao i aplikacije telekom operatera HT-a, MAXtv-a, Bonbona, A1, Tomata, Tele2 i Optima telekoma. Korisnici će u AppGallery trgovini lako preuzeti i aplikacije eGrađani, Multiplus card, Hrvatska pošta, Croatia osiguranje, Njuškalo, HAC ENC i HRT Meteo. 

U Huaweiju svojim korisnicima nastoje kontinuirano pružati najkvalitetnije iskustvo i pristup svijetu mobilnih aplikacija. Uz 1+8+N filozofiju, kompanija je stvorila ekosustav različitih uređaja i omogućila korisnicima korištenje različitog hardvera unutar istog sučelja. U Huawei AppGallery u prosjeku stiže 5.000 aplikacija na tjedan, a pokrivene su sve kategorije.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->