Nalazite se
Članak
Objavljeno: 30.09.2020. 13:43

MIPRO 2020 

Otvoren međunarodni skup MIPRO 2020

U Opatiji se održava 43. međunarodni skup za informacijsku, komunikacijsku i elektroničku tehnologiju.

Otvoren međunarodni skup MIPRO 2020

U Opatiji je svečano otvoren 43. međunarodni skup za informacijsku, komunikacijsku i elektroničku tehnologiju MIPRO 2020. koji se održava do petka 2.10.2020. godine.

Ove godine uz fizički skup uz sve epidemiološke mjere održava se i virtualni dio skupa, pa će u suradnji sa ZOOM platformom izlagači iz cijelog svijeta održati svoje prezentacije online.

MIPRO ove godine donosi plenarna predavanja, među kojima izdvajamo ono koje će održati Dr. Rainer Bischoff, podpredsjednik za korporativna istraživanja tvrtke KUKA iz Augsburga pod nazivom Future of Robotics – From Challenges to Innovation, kao i predavanje Guillaumea Morela, profesora na Institute of Intelligent Systems and Robotics sa Sveučilište Sorbonne, pod nazivom Combining Human and Robotic Motion Control for Medical Devices.

Među programima MIPRO-a 2020 izdvajamo još i dva okrugla stola, GDPR - Jesmo li na pravom putu i Intellligent Production, te brojna savjetovanja s tematikama mikroelektronike, znanosti o podacima, telekomunikacija, računala u obrazovanju, inteligentnih sustava, robotskih tehnologija, sigurnosti informacijskih sustava, poslovnih inteligentnih sustava, digitalne ekonomije, inženjerskog obrazovanja, a biti će održan i program MIPRO Junior na kojem će biti predstavljeni radovi studenata.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->