Nalazite se
Članak
Objavljeno: 25.01.2019. 10:04

MWC 2019 

NOA predstavlja telefone s umjetnom inteligencijom

Hrvatski brand NOA u Barceloni će predstaviti novu F seriju pametnih telefona.

NOA predstavlja telefone s umjetnom inteligencijom

Tvrtka Hangar 18 iz Koprivnice, treću će godinu za redom na najvećem svjetskom sajmu mobilne tehnologije MWC 2019 u Barceloni, predstaviti svoje NOA telefone. Na ovogodišnjem MWC-u, NOA će predstaviti nove modele iz serije F koji se temelje na AI-u, NOA tablete te NOA Vision Smart televizore.

I ove godine NOA želi u "best buy" kategoriji ponuditi korisnicima nešto više. Uz već standardne funkcionalnosti poput kvalitetne kamere, DTS tehnologije zvuka, FACE ID-a, otključavanja otiskom prsta, ovaj puta to je umjetna inteligencija. Svi modeli nove F serije imat će ugrađenu AI tehnologiju, dajući najbolje performanse kamere u svim uvjetima.

U Barceloni će po prvi puta biti predstavljeni modeli: NOA F3, NOA F5, NOA F10 Pro i NOA F20 Pro. Cjenovni razred nove F serije trebao bi biti u rasponu od 119 do 349 eura. Osim pametnih telefona iz nove F serije, NOA će u Barceloni predstaviti i još uvijek aktualne modele iz serije N, odnosno NOA N7 i N10 te novi NOA N3 i N20. Na NOA štandu posjetitelji će moći vidjeti i mobitele iz CORE serije, NOA tablete, NOAline dodatnu opremu  te NOA Vision LED Smart televizore.

Pametni telefon NOA N10 prošle je godine dobio nagradu EISA Best Buy Smartphone, što potvrđuje orijentiranost NOA brenda prema "best buy" kategoriji uređaja.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->