Nalazite se
Članak
Objavljeno: 29.11.2019. 14:33

Promo članak 

Mobileye: Dobrodošli u svijet pametne vožnje

Mobileye tehnologija integrirana je u automobile najvećih proizvođača kao što su BMW, Audi, Volkswagen, Volvo, Nissan, Ford, Honda i General Motors.

Mobileye: Dobrodošli u svijet pametne vožnje

Mobileye je sustav koji će obilježiti budućnost sigurne vožnje. Mobileye, kao dio svjetski priznatog poduzeća Intel, globalni je lider u razvoju naprednih sustava za pomoć u vožnji i autonomnih rješenja za vožnju. Sigurnosna tehnologija Mobileyea integrirana je u stotine novih modela automobila od najvećih svjetskih proizvođača : BMW, Audi, Volkswagen, Volvo, Nissan, Ford, Honda, General Motors i drugi.

Nagli rast prodaje i činjenica da ga u svoje nove modele vozila ugrađuju najveći svjetski proizvođači, najbolji su pokazatelji kvalitete ovog sustava i njegove budućnosti. Što Mobileye čini najrazvijenim sustavom na tržištu? Njegove funkcije. Naravno. Bilo to upozorenje na mogući sudar sa pješakom, biciklistom ili vozilom ispred vas, napuštanju prometnog traka, indikator brzine i važnih znakova ili pak upozorenje o sigurnosnom razmaku od vozila ispred vas.

Copy of 15 (2)

Mobileye sustav za izbjegavanje sudara je dostupan s jednom kamerom okrenutom prema naprijed ili s više kamera (Mobileye Shield+) dizajniranim za velika komercijalna vozila. Obje verzije pružaju šest obavijesti koje spašavaju živote i usklađeni su sa sigurnosnim standardima američkog vladinog tijela za sigurnost u prometu National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) za upozorenje o napuštanju prometnog traka i upozorenje o mogućem sudaru.

Copy of cross-section_PRINT

Nema potrebe za kupnjom novog vozila koje je opremljeno ADAS sustavima ili čekati masovnu proizvodnju autonomnih automobila. Svjetski poznati Mobileye sustav za izbjegavanje sudara izradili su isti stručnjaci koji razvijaju neke od svjetski najsuvremenijih ADAS tehnologija, a može se nadograditi u gotovo svako postojeće vozilo.

Copy of camera

Mobileye smanjuje rizik od sudara upozoravajući vozača vizualnim i zvučnim signalom upozorenja u realnom vremenu, pružajući vozaču dragocjene sekunde u kojima može reagirati kako bi izbjegao ili ublažio sudar. Kamera skenira prometnu situaciju ispred vozila a Mobileye sustav prepoznaje i otkriva druga vozila, pješake, bicikliste, oznake vozačkih traka i znakove ograničenja brzine koji mogu biti na putu vozila, a sve to u realnom vremenu.

Budućnost se čini sigurna a, najvažnije za vas, ta budućnost je vama na dlanu, a prilika je najmanje što Mobileye zaslužuje.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->