Nalazite se
Članak
Objavljeno: 16.07.2011. 00:13

Konferencija 

Microsoft ugostio 15 tisuća partnera

U Los Angelesu je završena konferencija Microsoft Worldwide Partner Conference, četverodnevni događaj za 640 tisuće partnera tvrtke Microsoft.

Više od 15 tisuća sudionika konferencije

Konferencija je počela govorom Stevea Ballmera, koji se zahvalio partnerima što su pomogli da Windows 7 postane najbrže prodavani operativni sustav u povijesti. Ballmer, koji je govorio pred gotovo 15.000 partnera iz cijelog svijeta, rekao je da je Microsoft u manje od dvije godine prodao više od 400 milijuna licenci za Windows 7.

 Microsoft je u manje od dvije godine prodao više od 400 milijuna licenci za Windows 7 

Steve Ballmer

Na konferenciji Microsoft predstavlja i novosti u napretku na području računarstva u oblaku, kao što su programska oprema System Center 2012, poslužiteljski operativni sustav Windows Server 8 i poslužitelj SQL Server Denali.

Na konferenciji se partneri svake godine upoznaju s Microsoftovim planovima i najboljim praksama te dobiju mogućnost povezivanja s drugim partnerima i Microsoftovim zaposlenicima. Microsoftova globalna partnerska zajednica sastoji se od više od 390 tisuće članova partnerskog programa Microsoft Partner Program, 640 tisuća partnera koji su povezani s Microsoftom i 1,3 milijuna partnerskih tvrtki.

Microsoft 95 posto svojih prihoda ostvaruje preko partnera. Microsoft je na konferenciji predstavio i nova rješenja koja će partnerima pomoći pri prelasku na računarstvo u oblaku i koji će klijentima omogućiti brže poslovanje, usmjerenje na poslovne ciljeve i smanjenju troškova.

Microsoft je pokazao kako partneri mogu koristiti Microsoftova rješenja za privatni oblak koja se temelje na proizvodima Windows Server, Microsoft Hyper-V i Microsoft System Center, te pomažu klijentima u prelasku u skladu s njihovim potrebama i željama. Više informacija o rješenjima Windows Azure, Windows Server, System Center i SQL Server dostupno je na adresi http://blogs.technet.com/b/stbnewsbytes.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Microsoft Konferencija
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->