Nalazite se
Članak
Objavljeno: 20.03.2024. 14:18

PROMO 

LG MyView Smart Monitor s beskrajnim mogućnostima

LG-ev najnoviji 27/32-inčni Full HD monitor dobro izgleda i ima pametne značajke za jednostavnije korištenje.

LG MyView Smart Monitor s beskrajnim mogućnostima

Uz LG MyView Smart Monitor uživat ćete u savršenom iskustvu s vlastitim zaslonom smještenim u vašem osobnom prostoru. Lako se povezuje, a još lakše navigira i njegov je dizajn prikladan bilo da vam treba za kućni ured bilo da vam treba za zabavu vikendom.

Vaš omiljeni sadržaj možete gledati s lakoćom s raznim aplikacijama za streaming ili si začas postaviti „home office“ s povezanim računalom ili bez njega.

Ovaj smart monitor idealan je za manje prostore poput kućnih ureda ili studentskih soba i dolazi u veličini od 27 i 31,5 inča

LG-ev novi asortiman smart monitora MyView dolazi u dva različita modela:  32SR50F-W i 27SR50F-W 

Ključne značajke:

  • Zaslon od 27 inča/31,5 inča Full HD (1920x1080) IPS
  • Tanak i ravan stalak
  • webOS pametni monitor
  • ThinQ Home nadzorna ploča
  • Podrška za Magic remote
  • AirPlay 2, Screen Share, Bluetooth 

Upravljanje uređajima nikad jednostavnije

Da je LG MyView smart monitor bio ozbiljan oko streaminga pokazuje i činjenica da ima daljinski upravljač. Uz aplikaciju ThinQ možete koristiti glavne značajke daljinskog upravljača, poput uključivanja/isključivanja, promjene kanala i pretraživanja sadržaja.

smart-32sr50f-07-2-simple-design-d2

Tehnologija ThinQ omogućuje pametno povezivanje doma putem Wi-Fi veze stoga ThinQ Home nadzorna ploča čini rad praktičnijim, odgovara vašim potrebama i poboljšava vašu svakodnevicu. Pritiskom na gumb možete pozvati i osobnog AI pomoćnika i u bilo kojem trenutku dobiti preporuke ključnih riječi na temelju svojih preferencija.

Uz aplikaciju ThinQ možete koristiti glavne značajke daljinskog upravljača, poput uključivanja/isključivanja, promjene kanala i pretraživanja sadržaja, a preko daljinskog upravljača pristupite računalu i računalu u oblaku i uživajte u brojnim uslugama kućnog ureda bez korištenja računala. 

Personalizirana otkrića uz webOS 23

LG MyView smart monitore pokreće webOS, što im daje prednost u odnosu na druge običnije monitore. Upravljanje aplikacijama i karticama usluga je jednostavno, a osim toga, možete i brzo pristupiti nedavno korištenim aplikacijama i provjeriti obavijesti. Također možete koristiti usluge u oblaku kao što su Microsoft 365 ili Google Workspace bez povezivanja s drugim računalom, te istražiti brojne sadržaje i streaming usluge kao što su Netflix, Prime Video, Disney+, YouTube i Apple TV. Možete i primati prilagođene preporuke od sadržaja do glazbe i uživati u ugrađenim aplikacijama kao što su Sports i LG fitness. 

smart-32sr50f-06-fhd-ips-display

Obilje dodataka uz sjajne boje i oštru sliku

Nekoliko značajki čini ovaj monitor boljom ponudom od ostalih - njegov IPS panel izgleda bolje pod kutom nego drugi zasloni i omogućuju uživanje pod širokim kutom do 178 stupnjeva, a zaslon 31,5" Full HD omogućuje vam uživanje u izvrsnoj kvaliteti slike uz autentične boje, vizualni kontrast i oštrinu slike. 

Uz elegantan dizajn, čistu sliku te jednostavno i lako upravljanje, LG MyView Smart monitori podižu vaš home office na višu razinu s radnim zaslonom visokih performansi, a s LG webOS platformom omogućuju i još više streaming sadržaja. 

PROMO ČLANAK

Vezani sadržaji
Ključne riječi LG
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->