Nalazite se
Članak
Objavljeno: 20.03.2024. 13:16

HONOR 

Honor Magic6 Pro demonstriran u Motovunu

Idilični krajolik istarskog gradića Motovuna poslužio je kao odlična kulisa za predstavljanje mogućnosti kamera Honor Magic6 Pro telefona.

Honor Magic6 Pro demonstriran u Motovunu

Honor Magic6 Pro je u prekrasnom ambijentu ROXANICH Winery and Design Hotela te na obroncima Motovuna doživio svoju domaću premijeru.

Kako bi se obilježio dolazak ovog flagshipa u Hrvatsku, kroz niz aktivnosti demonstrirana je prava snaga ove posljednje inovacije tehnološkog brenda Honor.

Na motovunskim gradskim zidinama kameru Honor Magic6 Pro telefona, testirao je poznati fotograf i edukator Goran Kovačević. Kovačević je okupljenima održao i edukativnu radionicu na kojoj je prezentirao napredne postavke fotografiranja uz pomoć pametnog telefona Magic6 Pro i njegovog Falcon sustava kamera.

HONOR 4 (1)

Riječ je o sustavu koji koristi tehnologiju umjetne inteligencije (AI), koja omogućuje snimanje svijetlih i živopisnih fotografija s impresivnim detaljima pa tako ovaj premium pametni telefon može zadovoljiti potrebe i zahtjeve profesionalnih fotografa.

Kada su u pitanju druge značajke ovog premium pametnog telefona, ovdje je neizostavno istaknuti i bateriju koja je u Motovunu izdržala cjelodnevne aktivnosti, šetnju na obroncima rijeke Mirne, fotografiranje i radionicu na kojoj su svi imali mogućnost isprobati kameru.

HONOR 3

Magic6 Pro dolazi s potpuno novom, drugom generacijom silicij-ugljične baterije s Honor E1 čipsetom za upravljanje potrošnjom za poboljšanje energetske učinkovitosti.

Zbog velikog kapaciteta baterije od 5600 mAh, korisnici mogu koristiti svoj uređaj tijekom dva dana, a u slučaju pražnjenja, uz Wired SuperCharge od 80 W i Wireless SuperCharge od 66 W,  mogu ga napuniti do 100% u samo 40 minuta.

Uređaj je u prodaji još od prošlog tjedna, kod mobilnih operatera i maloprodajnih partnera, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.299 eura.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Honor
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->