Nalazite se
Članak
Objavljeno: 02.11.2018. 13:49

Zagreb film festival 

Izradite svoju prvu igru na radionici programa Industrija

I ove jeseni u Zagrebu se održavaju radionice, predavanja, paneli i hrvatske premijere filmova.

Izradite svoju prvu igru na radionici programa Industrija

U sklopu programa INDUSTRIJA, koji predstavlja posebnu edukativnu platformu ZFF-a (Zagreb film festivala), u Zagrebu će se i ove jeseni održati brojne radionice, predavanja i paneli, među kojima će se naći i radionica izrade video igara za namlađe pod nazivom "Moja prvaigra".

Radionica želi naučiti najmlađe polaznike kako se rade videoigre i to na vrlo jednostavan način. U podučavanju se koristi jednostavni softver za izradu igara koji omogućuje kombiniranje vizualnih i zvučnih elemenata u jednostavnu interaktivnu cjelinu. Polaznici će naučiti koristiti sve popularniju metodu za učenje programiranja – MIT Scratch. To je način programiranja koji ne traži kompliciranu sintaksu modernih programskih jezika, već uči programiranje kroz slaganje jednostavnih, uzročno-posljedičnih elemenata. Nakon radionice polaznici će samostalno izraditi jednostavnu igru.

Radionica se održava 17. i 18.11. u prostorima HUB385 u Petračićevoj ulici 6 u Zagrebu, a prijave su u tijeku putem e-maila: inja@zagrebfilmfestival.com

Cjeloviti program i raspored Industrije dostupan je na web adresi http://zff.hr/industrija

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->