Nalazite se
Članak
Objavljeno: 17.01.2019. 09:26

DroneDays 

Dođite na dvodnevni skup o bespilotnim letjelicama

DroneDays će se održavati 26. i 27. ožujka 2019. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu.

Dođite na dvodnevni skup o bespilotnim letjelicama

DroneDays je dvodnevni skup o bespilotnim letjelicama koji će se održati od 26. do 27. ožujka 2019. godine na FER-u. Cilj skupa je na jednom mjestu okupiti brojne stručnjake i entuzijaste iz područja industrije i akademije te krajnje korisnike i regulatorna tijela.

Program se sastoji od pozvanih predavanja, sajma poduzeća i letačke zone, a fokusira se na primjene bespilotnih letjelica i industrije krajnjih korisnika.

Dronedays

"Zračna robotika dosegla je značajnu zrelost u posljednjih nekoliko godina, uz stalan rast broja bespilotnih zrakoplovnih sustava, aplikacija, kao i uključenih poduzeća. Isti rast može se vidjeti u broju publikacija, radionica i prezentacija na konferencijama, što svjedoči o golemom istraživačkom potencijalu tog područja. Sa željom da okupimo stručnjake iz zajednica akademije, industrije i krajnjih korisnika te predstavnike regulatornih tijela u regiji, odlučili smo organizirati skup o bespilotnim letjelicama DroneDays.  Ideja za DroneDays nastala je u FER-ovom Laboratoriju za robotiku i inteligentne sustave upravljanja (LARICS) kao jedan od rezultata novog LARICS-ovog EU Obzor 2020 projekta AeRoTwin – Twinning coordination action for spreading excellence in Aerial Robotics", izjavila je mag. ing. Ivana Mikolić iz Laboratorija za robotiku i inteligentne sustave upravljanja FER-a.

Više informacija i registracije možete pronaći na ovoj poveznici.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->