Nalazite se
Članak
Objavljeno: 22.04.2020. 14:10

Promo članak 

Besplatni digitalni servisi za tvrtke i građane 

Inicijativa Digitalno zajedništvo želi građanima i pravnim subjektima ponuditi besplatne digitalne servise.

Besplatni digitalni servisi za tvrtke i građane

Inicijativa Digitalno zajedništvo pokrenuta je s ciljem ustupanja besplatnih digitalnih servisa od strane digitalne zajednice mikro i malim poduzećima, kao i svim građanima.

Dostupni besplatni servisi podrška su održavanju kontinuiteta poslovanja u novonastalom izazovnom okruženju. Oni olakšavaju poslovanje, osiguravaju pristup korisnim informacijama, ali i educiraju o informacijskim tehnologijama, njihovoj efikasnosti i primjenjivosti u poslovanju. Sadržaj digitalnih servisa i alata kontinuirano će se obogaćivati, te će se dodavati i sve veći broj korisnih besplatnih online servisa, kako bi pravni subjekti i građani na jednom mjestu mogli pronaći alate  za obradu podataka, grafičke usluge, komunikacijske usluge, upravljanje, pohranu podataka i ostale.

Situacija uzrokovana pandemijom koronavirusa, u kojoj smo se posljednjih mjesec dana našli, u trenu je promijenila uobičajene načine poslovanja, komunikacije te općenito međuljudske odnose i živote. Da bismo nastavili poslovati nužno je brzo se i učinkovito prilagoditi. Također, potrebno je u što većoj mjeri zaštititi radna mjesta i gospodarstvo u cjelini. 

“Vjerujemo da hrvatska pamet i inovativnost raspolažu s mnoštvom online usluga i servisa koji u trenutnoj situaciji mogu biti izrazito korisni te pomoći gospodarstvu, ali i svim građanima kako bismo što bezbolnije prebrodili krizu. Zato pozivamo sve koji imaju koristan online servis i mogu ga besplatno ponuditi tijekom pandemije da daju svoj doprinos i priključe se inicijativi Digitalno zajedništvo.” - o motivaciji i svrsi Digitalnog zajedništva izjavio je pokretač inicijative Edin Leho, direktor tvrtke EL KONCEPT.

Ukoliko  i vi u svojoj ponudi imate online digitalne servise koji mogu pomoći lakše prebroditi poteškoće poslovanja i života u kriznoj situaciji, priključite se Digitalnom zajedništvu postavljanjem svojih sadržaja na zajednički portal digitalnozajednistvo.hr

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->