Nalazite se
Članak
Objavljeno: 02.04.2020. 18:17

Promo članak 

Philips: Najbolji veliki televizori

Donosimo vam pregled najboljih velikih modela za uživanje u najboljim sadržajima i s podrškom za nove standarde.

Philips: Najbolji veliki televizori

Bliže se dva velika datuma za svijet televizora. I dok se odigravanje nogometnog EURA odgodilo, sigurno je da će se do kraja godine promijeniti televizijski signal, pa ćete za dekodiranje zemaljskih programa trebati imati DVB-T2 standard i mogućnost HEVC 265 dekodiranja.

U vrijeme 4K rezolucija, za najbolji mogući doživljaj preporučamo odabrati televizor s velikom dijagonalom ekrana. Danas su televizori dijagonale od 55 inča svojevrsni standard, međutim 65 i 75-inčni televizori su sve pristupačniji. Televizor ovakve veličine dijagonale omogućit će vam da ugodno pratite nogometna uzbuđena s pristojne udaljenosti jednom kada se ona vrate na naše ekrane.

Veličina ekrana i posebno prikaz slika u pokretu bez zamućenja bit će od ključne važnosti za najbolji mogući doživljaj. Odabrali smo nekoliko modela 4K televizora velike dijagonale koji će vam osim velike površine ekrana, omogućiti da filmove, serije, streaming i sport pratite s odličnom kvalitetom slike, a usput će se svojim modernim i atraktivnim dizajnom savršeno uklopiti u svaki dnevni boravak.

Philips 55OLED934 

Perjanica ponude Philipsovih televizora ujedno je i jedan od ponajboljih OLED televizora koje možete kupiti. Odlikuju ga atraktivan dizajn i najnoviji Philisov procesor slike P5 Pro Picture Perfect Engine. Ovaj procesor slike u kombinaciji s 4K rezolucijom i OLED tehnologijom omogućuje vrhunsku kvalitetu prikaza, a posebno je ovaj televizor pogodan za prikaz sportskih sadržaja.

55 OLED934 - ANDROID TV
Philips 55OLED934 INFO BOX

Philipsova tehnologija Ambilight dodatno podiže cijelo iskustvo na jednu sasvim novu razinu. Ovaj televizor podržava Dolby Vision i Dolby Atmos kao i HDR 10+. Dolazi s Android TV 9.0 sučeljem uz integriranu podršku za Google Play Store i Philips App Gallery. Za savršen zvuk brinu se integrirani Bowers &  Wilkins 50-vatni 2.1.2-kanalni  zvučnici. Ukupno gledano ovaj će vam televizor ponuditi savršenu kombinaciju vrhunske slike, dobrog zvuka i ambijentalnog doživljaja gledanja.

Philips 65PUS6754

Velika dijagonala i super slika po povoljnoj cijeni! Sve to vam nudi ovaj Philipsov televizor veličine dijagonale od 65 inča. Usprkos pristupačnoj cijeni ovaj model tehnološki ima mnogo toga za ponuditi. Ultra HD Pixel Precise tehnologija omogućuje odličan kontrast i izvrsnu dinamiku slike, uz posebno gladak prikaz pokretnih slika i bržih scena.

PUS6754 - SIDE
Philips 65PUS6754 INFO BOX

Savršeno za nogometna uzbuđenja. Philipsova jedinstvena Ambilight tehnologija i kod ovog će vam televizora omogućiti nezaboravan doživljaj. Brzo i jednostavno softversko sučelje Saphi omogućuje vam da s lakoćom upravljate televizorom i lako pristupite željenim aplikacijama. Ovaj televizor podržava standarde slike i zvuka Dolby Vision i Dolby Atmos koji jamče najbolji mogući audiovizualni doživljaj. Svakako svojevrsni best buy ako tražite televizor velike dijagonale vrhunskih osobina.

Philips 75PUS7354

Ovaj će vas Philipsov televizor osvojiti prije svega velikom dijagonalom od 75 inča. Pritom izgleda iznimno atraktivno uz malene rubove oko ekrana i minimalistički dizajnirano postolje. Za najbolju moguću kvalitetu slike brine se Philipsov napredni procesor slike P5 Perfect Engine koji omogućuje vrhunski prikaz izvrsnog kontrasta i živopisnih boja.

7354_75_Front-preview_800px
Philips 75PUS7354 INFO BOX

Philipsova Ambilight tehnologija s tri strane u tren oka će gledanje filmova ili sportskih nadmetanja pretvoriti u posve jedinstven doživljaj. Micro Dimming Pro tehnologija osigurat će savršen kontrast. Ovaj televizor podržava sve moderne standarde slike i zvuka poput Dolby Visiona, HDR 10+ i Dolby Atmosa. Sučelje se temelji na Androidu TV u verziji 9.0 koja je naprednija i jednostavnija za korištenje.

Philips 55PUS6554

Cjenovno pristupačni televizor velike dijagonale koji, međutim, ne donosi neželjene kompromise kada je u pitanju kvaliteta slike. Popis podržanih modernih tehnologija je prilično impresivan. Ultra HD (4K), HDR 10+, Dolby Vision, Dolby Atmos. Odlikuje ga moderan dizajn kojim će privući znatiželjne poglede. 

6554_RFT
Philips 55PUS6554 INFO BOX

Tehnologija Pixel precise Ultra HD osigurava jasnu, oštru sliku živih boja uz odgovarajuću dinamiku i svjetlinu. Najvažnije je kako će vam ovaj televizor omogućiti uživanje u sportskim nadmetanjima uz odličnu kvalitetu slike bez neželjenog zamućenja. Jednostavno korištenje omogućuje softversko sučelje Saphi koje je dizajnirano tako da ponudi brz i lagan pristup svim najčeće korištenim opcijama i aplikacijama. U svakom slučaju, ovaj Philispov televizor odlikuju moderan dizajn, velika dijagonala, odlična kvaliteta slike i povoljna cijena.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->