Nalazite se
Članak
Objavljeno: 16.09.2020. 12:13

Samsung 

Zaslon Galaxy Z Folda 2 ima najmanji promjer zakrivljenosti

Između ostaloga ovo doprinosi otklanjanju prljavštine koja ulazi u zaslon.

Zaslon Galaxy Z Folda 2 ima najmanji promjer zakrivljenosti

Samsung Display je objavio kako je prvi u industriji koji je uspješno komercijalizirao sklopivi zaslon s ocjenom 1.4R odnosno polumjera zakrivljenosti od 1,4 mm, što predstavlja najmanji stupanj zakrivljenosti među sklopivim pametnim telefonima na svijetu, odnosno po recipročnoj vrijednosti zakrivljenosti krivulje u zadanoj točki.

Samsung kaže da je takva zakrivljenost omogućila izradu Galaxy Fold 2 telefona s manjim preklopljenim razmakom od originalnog modela, "omogućujući privlačniji dizajn uz istovremeno smanjenje prethodnih problema poput prljavštine koja ulazi na zaslon".

Samsung je također rekao da je francuska tvrtka Bureau Veritas certificirala zaslon za sklapanje i rasklapanje na 200.000 puta, nazvavši ga mjerilom za buduće zaslone. Ta je trajnost moguća zahvaljujući višeslojnoj strukturi zaslona koja djeluje poput jastuka kad je uređaj sklopljen.

Tvrtka je priopćila da je dobila i certifikat "Eye Care Display", jer je njegova emisija plavog svjetla najniža u industriji, sa 6,5 ​​posto.

OLED zaslon dijagonale od 7,6 inča rezolucije od 2.208 x 1.768 piksela treći je savitljivi model koji je Samsung proizveo, nakon onih koji se koriste na originalnom Galaxy Foldu i Galaxy Z Flipu.

Samsung je u ponedjeljak rekao da je Fold 2 s 50.000 predbilježbi postavio rekord prodaje u Južnoj Koreji, bez obzira na to što se prodaje po cijeni od vrtoglavih 2.000 dolara.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->