Nalazite se
Članak
Objavljeno: 14.01.2014. 12:31

Sony 

VIDEO: Xperia E1 sa zvukom od 100 decibela

Sony je predstavio Xperia E1 mobitel, ponajviše namijenjen slušanju glazbe.

VIDEO: Xperia E1 sa zvukom od 100 decibela

Xperia E1, novi pametni telefon Sony Mobilea na Android platformi, predstavlja 4-inčni smartphone srednje klase koji dolazi s dvojezgrenim 1,2 GHz procesorom, 512 MB RAM-a i 4 GB prostora za pohranu.

No ono što ga izdvaja od drugih uređaja te klase je zvučnik koji može proizvesti 100 decibela zvuka (čitaj buke), mada se dakako radi o vršnoj snazi, što znači da ga baš ne možete koristiti umjesto razglasa u disko klubu.

No ova značajka glasnoće mu daje mogućnost da vas, kako kažu, "čak ni motocikl neće omesti u slušanju glazbe", što jasno govori da je ovaj telefon dobrim dijelom namijenjen slušanju najnovijih hitova pop, rock, elektronske ili (nedaj bože) narodnjačke glazbe.   

Telefon stoga posjeduje Sonyevu Walkman tehnologiju i kontrole, te ClearAudio+ način rada koji poboljšava iskustvo slušanja i optimizira balans frekvencija, kao i xLOUD koji bi trebao omogućiti da pjesme zvuče glasno i kristalno jasno.

Walkman tehnologija uključuje "Shake-to-shuffle" kontrole i namjensku tipku, odnosno kontrole koje omogućuju jednostavno prebacivanje i kretanje kroz liste pjesama, te Walkman aplikaciju za brzo i jednostavno kombiniranje online i offline glazbe, stvaranje liste pjesama te reprodukciju i dijeljenje pjesama.

Pored svega toga Xperia E1 stiže s 30-dnevnim besplatnim pristupom za Sony Entertainment Network servis za streaming glazbe, pa vjerujemo da će uređaj posebno biti zanimljiv svima onima kojima mobitel igra veliku ulogu u slušanju glazbe.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->