Nalazite se
Članak
Objavljeno: 09.01.2014. 13:18

CES 2014 

I Audi ima svoj tablet

Poznati proizvođač automobila na sajmu je prikazao tablet vlastite izrade namijenjen dakako vozilima.

I Audi ima svoj tablet

Obzirom da se više ne čudimo što Polaroid proizvodi televizore, uopće nam nije čudno da tablete počinju proizvoditi i proizvođači automobila.

Poznati njemački proizvođač automobila Audi, na CES sajmu je pokazao vlastiti 10,2-inčni tablet pod nazivom Audi Smart Display, u čijem srcu kuca Nvidijin Tegra 4 procesor, a radi na posebno prilagođenoj inačici Android OS-a koja je dakako dizajnirana za potrebe korištenja u vozilima.

Audi je na tablet ugradio rotirajući UI, te touchpad MMI sučelje, kako bi vozačima rukovanje čim više olakšao, a ekran vrlo vjerojatno radi na razlučivosti od 1920 x 1080 piksela, obzirom da ga predstavljaju kao Full HD.

Vlasnici automobila će tabletom moći upravljati i glasovnim komandama, te uživati u Wi-Fi Internetu, koji će na nekim tržištima omogućiti Audijev partner AT&T. Također nije suvišno spomenuti da tablet posjeduje LTE 4G povezivost, te da će korisnici moći preuzimati aplikacije s Google Play Storea kao i na "običnim" tabletima.

Audi nije objavio kada će se njihov tablet naći na cestama, niti kolika će mu biti cijena, ukoliko se neće prodavati isključivo u paketu s ostatkom automobila.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam