Nalazite se
Članak
Objavljeno: 13.03.2014. 14:21

GDC 2014 

VIDEO: Unreal Engine 4 u web pregledniku bez pluginova

Ovaj video demonstrira iduću fazu razvoja gaminga u web pregledniku.

VIDEO: Unreal Engine 4 u web pregledniku bez pluginova

Epic će na GDC 2014 konferenciji u San Franciscu prezentirati svoj napredak u razvoju Unreal Enginea 4, koji će uskoro biti dostupan za licenciranje za PC, te bi potom trebao zavladati i svijetom igraćih konzola, kao i mobilnih uređaja na Android i iOS operativnim sustavima, što je već demonstrirano na CES 2014 i MWC 2014 sajmovima.

Jedna od dodatnih zanimljivosti Unreala Enginea 4 je mogućnost gaminga u web pregledniku bez instalacije bilo kakvih dodatnih pluginova, a što možete pogledati u nedavno izdanom videu dolje.

U filmu se vidi kako UE4 bez ikakvih pluginova radi u Firefox pregledniku, pa bismo mogli reći da nam stiže gaming nove generacije za internetske preglednike.

Gaming u web pregledniku je svoj razvoj započeo jednostavnim naslovima s minimalnom grafikom i "primitivnom" vizualnom kvalitetom, no zahvaljujući popularnosti Unitya i snazi Javascripta, s vremenom je prerastao u ozbiljnu platformu koja nudi sve bolje i zahtjevnije igre. Epicov demo rada Unreal Engionea 4 u Firefox pregledniku bez ikakvih pluginova, ukazuje nam da je next-gen igranje na toj platformi već započelo.

Naravno, Epic nije propustio developerima poručiti da njihov engine nije namijenjen samo za "hard core gaming", već i za jednostavne platformske naslove, pa možete vidjeti njegovo funkcioniranje u igri Soul and Swing Ninja.

)
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->