Nalazite se
Članak
Objavljeno: 13.03.2014. 13:17

Za prave igrače 

Digital Storm Vanquish II gaming PC

Tvrtka Digital Storm predstavila je novu povoljnu seriju nabrijanih gaming PC računala.

Digital Storm Vanquish II gaming PC

Mada je kod nas Digital Storm pomalo nepoznato ime u usporedbi s recimo razvikanim Alienwareom, možda ste čuli da je to jedna od tvrtki koje tržištu nude PC računala najviše "ekstremne klase", pa ćete tako za njihova Aventum II računala morati platiti najmanje 5.000 dolara, dok će vas najjači model koštati opakih 10.000 dolara (54.887 kn), što su iznosi koji nas odmah odvraćaju već od samog razmišljanja o nabavci jedne konfiguracije koju bismo morali platiti kao svetog Petra kajganu.

Očito je i sam Digital Storm zaključio da njihova računala opremljena s po tri high-end grafičke kartice, vodenim hlađenjem i najjačim Intel i7 procesorima na tržištu, nisu baš previše u platežnoj moći gamera (i njihovih roditelja) čak ni na trulom bogatom zapadu, a o našim krajevima da ni ne govorimo.

Stoga su sada izdali svoju novu liniju povoljnijih gamerskih računala pod nazivom Vanquish II, koja su namijenjena onim gamerima koji nemaju volje i znanja sami slagati komponente za svoj idealan PC stroj, pa uzimaju gotovu konfiguraciju, no koja djeluje kao da su je sami slagali.

Cijene Vanquish II konfiguracija se kreću od 700 dolara, koliko će vas koštati "pila" s Core i3 4330 procesorom, 8 GB RAM-a, GTX 750 grafičkom od 1 GB, dok ćete "ultimate" konfiguraciju platiti 1.189 dolara (6.526 kn), a u nju će vam spakirati i5 4570 procesor i GTX 770 grafičku s 2 GB memorije. Naravno, stroj možete nabrijati i jačim hardverom, ali ovo je negdje u granicama isplativosti, mada je i dalje pomalo skupo, barem za naše prilike.

Jedna od zanimljivosti brand name računala Digital Storma je što vam nakon narudžbe ili kupovine stroj ne isporučuju odmah, već tek nakon 72 sata, jer svaki PC prolazi seriju rigoroznih stres-testova i benchmarkova, budući je tvrtki jako stalo održati reputaciju jednog od najboljih PC brandova na svijetu. Vjerojatno u tome ima i malo marketinga, ali bismo voljeli dobiti jedan stroj u naš Vidilab i uvjeriti se u njegovu kvalitetu iz prve ruke.

)
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->