Nalazite se
Članak
Objavljeno: 12.03.2014. 16:40

Exetech XS-3 

VIDEO: "Autonomni" pametni sat stigao na tržište

Pametni sat Exotech XS-3 uz koji ne treba pametni telefon, prodaje se po cijeni od 2.672 kn.

VIDEO: "Autonomni" pametni sat stigao na tržište

Exotech XS-3 pametni Android sat možete nazvati ručnim pametnim telefonom, obzirom da u sebi posjeduje sav hardver, softver i aplikacije koje mu trebaju za rad, pa za razliku od većine drugih ne treba povezivost s pametnim telefonom.

Do sada smo već nekoliko puta vidjeli slične realizacije "autonomnih" pametnih satova, koji su zbog svog hardvera koji je u njih ugrađen, prilično nezgrapni i teški, a slična situacija je i s Exetechom XS-3, koji je debeo dobra dva centimetra, pa je vrlo vjerojatno da će ga kupovati isključivo muškarci, mada je prostor ovom prilikom prilično dobro iskorišten.

U sat je ugrađen ekran osjetljiv na dodir od 1,54 inča, razlučivosti 240 x 240 piksela, dvojezgreni MediaTek MTK 6577 procesor, 2 GB RAM memorije, baterija od 420 mAh, GPS, Wi-Fi, Bluetooth, 2 MP kamera, radio, SIM kartica, 2 GB prostora za pohranu proširivog microSD karticom do 32 GB, a radi na Android 4.0.4 operativnom sustavu.

Osim korištenja predinstaliranih aplikacija za razgovore, poruke, društvene mreže, glazbu i druge, ovim satom možete pristupiti i na Google Play trgovinu, te preuzimati aplikacije isto kao i za pametni telefon.

Cijena sata iznosi 2.672 kn, a naručiti ga možete preko ove poveznice. Ako vam to nešto znači, Exotech se ponosi time što je ovo 100% talijanski dizajn koji je osmislio Giorgio Gaino iz studija Atèlier Synthesis Design.

 

)
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->