Nalazite se
Članak
Objavljeno: 13.03.2014. 12:28

Procurjelo 

Video: Windows Phone 8.1 aplikacija kamere

Među poboljšanim značajkama novog mobilnog OS-a, Microsoft donosi i novu aplikaciju kamere.

Video: Windows Phone 8.1 aplikacija kamere

Idući mjesec, Microsoft će na svojoj Build konferenciji predstaviti novi Windows Phone 8.1 OS za mobilne uređaje, koji bi prema dosadašnjim informacijama i glasinama, između ostaloga trebao donijeti glasovnog asistenta/asistenticu pod nazivom Cortana, čime će ozbiljno konkurirati Appleovom Siriju, kao i redizajnirani sustav notifikacija, no izgleda kako će i aplikacija kamere biti poprilično unaprijeđena.

U procurjelom videu dolje koji objavljuje portal Unleash The Phones, možete vidjeti ovu aplikaciju u akciji, a najveće promjene dolaze u obliku sučelja koje sada sadrži shortcut gumbe za pojedinačne fotografije, video i "serijsko okidanje" (burst mode). Lijeva strana sučelja je u potpunosti prilagodljiva, pa korisnik može dodati do 5 shortcuta po izboru, uključujući one za razlučivost, ISO, objektiv, bljeskalicu, a sve ovo nas poprilično podsjeća na Nokijinu aplikaciju kamere.

Sada samo trebamo pričekati ostatak detalja o novom operativnom sustavu, te saznati s kojim će uređajima biti kompatibilan, a to će Microsoft nastojati zadržati u tajnosti do posljednjeg trenutka. Naravno, veliko je pitanje koliko će u tome uspjeti, jer smo već navikli da iz Redmonda nešto stalno "curi".

)
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->