Nalazite se
Članak
Objavljeno: 18.04.2019. 12:22

iPhone Z 

VIDEO: Trostruko rasklapanje za tablet od 10 inča

Ovaj iPhone svojim rasklapanjem uvelike nadmašuje Samsungov Galaxy Fold.

VIDEO: Trostruko rasklapanje za tablet od 10 inča

Nakon rješavanja problema s dobavljačem 5G modema za iPhoneove, Appleu je ostalo da se konkurentima približi svojom inačicom telefona na rasklapanje sa savitljivim zaslonom.

Iako ekipa iz Cupertina za sada još nije rekla da ima takvih planova, ruska tvrtka Caviar koja se bavi ekskluzivnim "kastomizacijama" iPhoneova, došla je na ideju za izradu preklopnog iPhonea koji će značajno nadmašiti preklopnu konkurenciju. Njihov koncept pod nazivom iPhone Z, omogućuje trostruko rasplapanje iPhonea, čime se dobiva tablet veličine iPada od 10,4 inča, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Pored toga Caviar zamišlja da će takav uređaj imati i razne druge modove korištenja, pa ćete ga moći transformirati u televizor i laptop, obzirom na mogućnosti raznih orijentacija i konfiguracija zaslona.  

Caviar kaže da od Applea očekuje nešto spektakularno u izradi iPhoneova, pa vjeruje da će ga ovaj koncept inspirirati da tako nešto učini. Ruska tvrtka već je predvidjela i cijenu takvog uređaja, pa kaže da bi se mogao prodavati  za 2900 eura.  

Kako vam se ova ideja čini možete nam reći u komentarima ovog članka.

Vezani sadržaji
Ključne riječi iPhone iPad preklopni Caviar iPhone Z
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam