Nalazite se
Članak
Objavljeno: 14.12.2015. 12:49

Oukitel K10000 

VIDEO: Telefon s desetodnevnom baterijom

Započele predbilježbe za pametni telefon koji sadrži bateriju od čak 10.000 mAH.

VIDEO: Telefon s desetodnevnom baterijom

Oukitel je međunarodni brand kineske tvrtke Shenzhen Yunji Intelligent Technology, koja vam vjerojatno nije poznata, no njihov najnoviji proizvod bi to mogao promijeniti, jer donosi nešto doista posebno.

Ukratko rečeno radi se o 5,5-inčnom Android telefonu (ili phabletu) pod nazivom Oukitel K10000, koji reklamiraju kao pametni telefon s najvećom baterijom na svijetu.

Ta baterija dolazi s kapacitetom od čak 10.000 mAH, što bi vam za normalno korištenje trebalo osigurati između 10 i 15 dana rada s jednim punjenjem, kao što možete vidjeti u ovom videu, koji je nažalost sinkroniziran na ruskom.

 

Ako ste pomislili da u ovome mora biti neka začkoljica, niste se prevarili, jer uređaj s 5,5-inčnim ekranom 720p razlučivosti, posjeduje prilično mlake hardverske značajke, koje uključuju 1 GHz MediaTek procesor, 2 GB RAM-a, 16 GB interne pohrane, 8 MP stražnju i 2 MP prednju kameru.

Drugim riječima, ovdje se očito radi o bateriji s telefonom, jer ostatak uređaja nije ni blizu toliko napredan kao njegov izvor energije.

Dakako, toga su svjesni i sami proizvođači, koji ga reklamiraju na neke neuobičajene načine, pa su tako recimo izdali ovaj video u kojem demonstriraju kuhanje jela s tjesteninom u električnom loncu pomoću 10 spojenih K10000 telefona.

No s druge strane, ako ste oduvijek željeli telefon koji nećete morati puniti 2 tjedna, onda je ovo možda prava stvar za vas, pa možete posjetiti poveznicu izvora ove vijesti, putem koje ga možete naručiti za 240 dolara (1.667 kn), što doista nije pretjerano za tu energetsku komociju.

Uređaj radi na Androidu 5.1, a isporuke će započeti 2. siječnja 2016.  

Izvor: GearBest

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->