Nalazite se
Članak
Objavljeno: 04.01.2021. 12:25

Samsung 

VIDEO: Teaser sugerira da je Galaxy S21 pred vratima

Samsung će tijekom ovog mjeseca napokon predstaviti najnoviji flagship telefon.

VIDEO: Teaser sugerira da je Galaxy S21 pred vratima

Prvi flagship telefon ove godine stiže nam iz Samsunga, koji će tijekom ovog mjeseca predstaviti Samsung Galaxy S21, najvjerojatnije 14. siječnja na Galaxy Unpacked 2021 događanju, dok bi u prodaju trebao krenuti 29. ili 30. siječnja.

Ukoliko su ti datumi točni, to bi trebalo značiti da će se novi Samsungov flagship ove godine pojaviti u prodaji mjesec dana ranije u odnosu na prošlogodišnji model Galaxy S20.

Kako bi nam još jednom naglasio da je novi flagship pred vratima, Samsung je lansirao novi teaser u kojem prikazuju sve dosadašnje modele s njihovim najvažnijim značajkama, kao što možete vidjeti u ovom videu.

U tom brzom pregledu nisu stavili niti jednu značajku koja bi trebala obilježiti S21 generaciju, jer očito žele zadržati sve važne informacije o hardveru i značajkama za predstavljanje.

Za očekivati je da će Samsung uložiti puno marketinških napora u promociju S21, ponajviše stoga što je mu je zbog pandemije prodaja pametnih telefona jako pala u protekloj godini, a među uređajima koji su podbacili nalazi se i Galaxy S20.

Novi S21 bi inicijalno trebao stići u tri modela, odnosno S21, S21+ i S21 Ultra, a ovaj posljednji će biti posebno zanimljiv jer će stići sa S Pen olovkom, što je mnogima znak da bi Samsung uskoro mogao ugasiti Note seriju.

U glasinama i procurjelim informacijama se govori da će S21 telefoni na tržište stići bez punjača i slušalica, po čemu će Samsung malo kopirati Apple, no zasad nije poznato odnosi li se to na sve modele ili samo neke. 

Osim Galaxy S21, Samsung će na Unpackedu predstaviti i nove Fold i Flip telefone

Vezani sadržaji
Ključne riječi Samsung Unpacked Galaxy S21
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->