Nalazite se
Članak
Objavljeno: 14.12.2020. 13:49

Google 

Gmail i YouTube se ruše zbog problema s Googleom

Google još nije izdao priopćenje zbog čega mnogi njegovi servisi ne rade ili imaju problema s radom.

Gmail i YouTube se ruše zbog problema s Googleom

Ako ste danas u neko vrijeme pokušavali ići na Gmail i Youtube, možda ste dobili poruku sa slike gore, no nemojte se plašiti da vam se nešto dogodilo s internetom, računalom ili mobilnim uređajem, jer je problem u Googleu, čiji su servisi srušeni ili rade usporeno i s povremenim prekidima, što je najviše izraženo u Europi. U trenutku pisanja ovog teksta sve radi, ali prije nekih sat vremena smo i sami imali ozbiljnih problema.

Zasad je o padu servisa nešto rekao samo YouTube koji na svojem Twitter profilu navodi da je svjestan problema s kojima su suočeni mnogi korisnici, pa njegov tim nastoji otkriti o čemu se točno radi. "Obavijestiti ćemo vas uskoro, čim ćemo imati novih vijesti", navodi YouTube.

Na stranici Google Workspace Status Dashboard, možete vidjeti crvene statuse rada Googleovih servisa, što znači da imaju ozbiljnih problema.

Je li problem u opterećenosti Googleovih servera zbog "ostanka kod kuće", karantene i izolacije, ili nešto drugo, još ne znamo, ali nadamo se da ćemo saznati tijekom dana pa ćemo vas apdejtati čim Google apdejta nas. 

Vezani sadržaji
Ključne riječi Google YouTube Gmail pad servisi
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->