Nalazite se
Članak
Objavljeno: 21.03.2013. 13:56

Fresh Paint 

VIDEO: Procurio prvi film s Windowsima Blue

Microsoft nije uspio spriječiti curenje informacija s povjerljivog sastanka na TechFestu 2013.

VIDEO: Procurio prvi film s Windowsima Blue

Do sada su već kružile glasine da Microsoft radi na novoj inačici aplikacije Fresh Paint za Windows Blue OS, no sada se pojavio i prvi video koji potvrđuje dolazak tog softvera, ali i samog novog operativnog sustava. 

Stephen Chapman s portala MSFTKitchen, objavio je video s povjerljivog sastanka Microsofta na TechFest 2013 događanju, iz kojeg se vidi da je ekipa iz Redmonda već razvila novu Fresh Paint aplikaciju, te joj sada samo dodaje završni sjaj.

Kao što možete vidjeti u videu dolje, nova aplikacija između ostaloga donosi podršku za watercolor (vodenu boju) u tradicionalne uljne slike, kao i mogućnost importiranja specifičnih slika koje može pretvoriti u mod za vodene boje.

Mada Microsoftov CTSO (Chief Technical Strategy Officer) Eric Rudder nije otkrio previše detalja o Windowsima Blue, potvrdio je njihovo ime, no još nije poznato hoće li Microsoft koristiti isti naziv za finalni proizvod.

Rekli bismo kako je sad došlo krajnje vrijeme da se oglasi Microsoft te nam službeno predstavi ili najavi Windowse Blue (mada to još nisu namjeravali učiniti), jer očito više nisu u stanju ništa sakriti pred očima javnosti. 

Izvor: MSFTKitchen

VIDEO: Fresh Paint za Windows BlueVezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->