Nalazite se
Članak
Objavljeno: 27.09.2018. 09:43

Snap 

Online šoping Snapchat kamerom

Kada kamera otkrije proizvod koji se prodaje na Amazonu, moći ćete direktno otići u online dućan.

Online šoping Snapchat kamerom

Tvrtka Snap Inc. je objavila da razvija sustav vizualnog prepoznavanja koji će omogućiti da pomoću aplikacije Snapchat kamere kupujete robu na Amazonu. To će funkcionirati na taj način da će aplikacija prepoznavati proizvode iz Amazonovog dućana iz scena u koje ste uperili kameru. Na primjer, ako ste kameru uperili u neku osobu koja nosi tenisice koje vam se dopadaju, biti će dovoljno da držite prst na njima  neko vrijeme (tap and hold), nakon čega će se podići pop-up zaslon putem kojeg ćete moći otići direktno u Amazonov dućan, pogledati najpovoljnije ponude tog i sličnih proizvoda te obaviti online šoping. Pored toga, nova značajka će vam  omogućiti i skeniranje barkodova proizvoda, nakon čega će vam također ponuditi odlazak na relevantnu Amazonovu stranicu.

Snap kaže da se nova značajka nalazi u ranoj fazi testiranja pa nije poznato kada će ju Snapchat kamera dobiti kao nadogradnju dostupnu svim korisnicima.

Ovakav način šopinga pomoću kamere nije nova stvar. Već i sama Amazonova aplikacija ima mod za pretraživanje proizvoda korištenjem značajke prepoznavanja objekata i čitanja barkodova, pa čak i virtualno isprobavanje robe pomoću AR sustava proširene stvarnosti. Stoga se ovdje vjerojatno radi samo o integraciji te ili vrlo slične značajke u sustav multimedijske društvene mreže Snapchata.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->