Nalazite se
Članak
Objavljeno: 11.09.2019. 10:27

Apple 

VIDEO: Otkriveni detalji o Apple Arcade gaming servisu

Apple je osim novih iPhoneova otkrio cijene i igre za Apple Arcade.

VIDEO: Otkriveni detalji o Apple Arcade gaming servisu

Appleov gaming servis na pretplatu Apple Arcade kreće 19. rujna ove godine i koštat će 4,99 dolara, odnosno 33,38 kn, iako bi kod nas mogao biti i nešto skuplji. Za hrvatsko lansiranje zapravo još nije objavljen točan datum, ali kažu da će to biti "krajem godine".

Sve igre u ponudi moći će se igrati na iPhoneovima, iPadima,Macbookovima, Mac računalima, pa čak i putem Apple TV-a, a Apple kaže kako se jako ponosi što su na razvoju igara angažirali najbolje studije iz gaming industrije kao što možete vidjeti u ovom videu.

Ovime bi na svoje trebali doći Macovci, koji su često kritizirali Apple jer im na njihovu omiljenu platformu nije donosio najkvalitetnije i najnovije igre, pa su u gamingu uvijek bili u velikom zaostatku za PC gamerima. Doduše, Apple Arcade neće sadržavati PC hitove, ali bi igre za tu platformu trebale biti odlične kvalitete.  

Apple Arcade servis će u startu sadržavati 100 ekskluzivnih igara, uključujući remake klasične avanture Beneath a Steel Sky, na čijem vizualnom dizajnu je radio legendarni crtač stripova Neil Gibbons, a među poznatim developerskim facama koje će raditi za Appleovu gaming platformu naći će se Hironobu Sakaguchi, Ken Wong i Will Wright. Među studijima koji će raditi igre je i CAPCOM koji je najavio ekskluzivni naslov Shinsekai: Into the Depths.

Apple ističe da će sve igre biti bez oglasa i da u njima neće biti kupnje (in game transakcija) te ćete ih moći igrati i bez interneta, a pristup u servis će imati do 6 članova vaše obitelji.

Više informacija o Apple Arcade i igrama koje će se naći u ponudi potražite na hrvatskoj stranici servisa na ovoj poveznici.Vezani sadržaji
Ključne riječi Apple servis igre Apple Arcade
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->