Nalazite se
Članak
Objavljeno: 10.09.2019. 12:37

Project Atlas 

EA počeo testirati svoj servis za cloud gaming

Project Atlas ulazi u fazu testiranja s 4 PC igre, FIFA 19, Titanfall 2, Need for Speed Rivals i Unravel.

EA počeo testirati svoj servis za cloud gaming

Electronic Arts je objavio početak "tehničkog testiranja" svojeg servisa za cloud gaming koji se razvija unutar projekta Project Atlas. To znači da će odabrani igrači koji uđu u program testiranja moći isprobati igranje u oblaku na 4 PC igre, FIFA 19, Titanfall 2, Need for Speed Rivals i Unravel.

Servis omogućuje korisnicima neograničeno igranje PC naslova u visokoj kvaliteti na bilo kakvim uređajima, bez obzira na hardver koji koriste, putem računalnih sustava u podatkovnim centrima. To znači da ćete uz plaćanje mjesečne pretplate imati pristup u brojne igre bez potrebe da ih kupujete, a za igranje ćete moći koristiti bilo koji uređaj pod uvjetom da imate dobru internetsku vezu.

Slične planove cloud gaminga imaju i brojni drugi igrači poput Microsofta, Googlea i Sonya koji su također najavili svoje servise kroz platforme Stadia, Project xCloud i PlayStation Now.

Testiranje će omogućiti EA-u da isproba performanse svojeg cloud gaming servisa u kako kažu, "stvarnom svijetu sa stvarnim igračima", a oni će za sada servisu moći pristupiti samo PC računalom, mada je u planu da se kasnije igranje testira i na drugim uređajima, pa ćete primjerice moći igrati PC igre poput FIFA 19 nogometa na svojem pametnom televizoru bez potrebe za računalom.

Pored toga EA želi testirati servis na različitim mrežama s nestabilnom propusnošću i raznovrsnim brzinama prijenosa podataka, kako bi ustanovio kakvi su minimalni i preporučeni mrežni zahtjevi te kako se njegovi serverski sustavi nose s velikim brojem gamera. 

Ukoliko želite dobiti priliku da vas uključe u testiranje, prijaviti se možete putem ove poveznice, no mi smo se registrirali i još nismo dobili tu mogućnost, pa je pitanje hoće li test uopće biti dostupan gamerima iz Hrvatske.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->