Nalazite se
Članak
Objavljeno: 24.02.2016. 13:38

MWC 2016 

VIDEO: Dobro su nas protresli u Samsungovom 4D kinu

Samsung je za posjetitelje svojeg izložbenog prostora pripremio još jednu atrakciju.

VIDEO: Dobro su nas protresli u Samsungovom 4D kinu

Sada je već svima postalo jasno da se Samsung ove godine najviše potrudio među svim izlagačima na MWC 2016 sajmu u Barceloni, kako bi ga svaki posjetitelj mogao zadržati u najboljem mogućem sjećanju.

Osim što je svoje Unpacked događanje na kojem su predstavljeni Galaxy S7 i Galaxy S7 edge telefoni, obogatio specijalnim gostima Timom Sweeneyem i Markom Zuckerbergom, južnokorejski gigant je posjetiteljima omogućio obilje "dodatnih sadržaja", uključujući izložbu najstarijih mobitela, kao i pravo 4D kino, kod kojeg se stvorila velika gužva.

Naime, svi smo jedva čekali priliku da na glavu stavimo Samsung Gear VR headset i uživamo u gledanju VR sadržaja, dok su nas Samsungovci dobro drmali stolcima, odnosno čitavim redovima koji su se tresli u sinkronizaciji sa zbivanjima u virtualnoj stvarnosti, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Ukratko rečeno, ovo nam je još jednom pokazalo da je VR velika budućnost gledanja filmova i igranja igara, jer vam može pružiti fantastična adrenalinska uzbuđenja, pa jedva čekamo kada ćemo to biti u prilici ponoviti.

Ako u tekstu pronađete koji tipfeler nemojte nam zamjeriti, jer smo još uvijek malo dezorijentirani.

Izvor: Mobil.hrVezani sadržaji
Ključne riječi Samsung Gear VR MWC 2016 4D kino
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->