Nalazite se
Članak
Objavljeno: 30.10.2020. 09:53

Samsung SmartThings Find 

VIDEO: App pronalazi Samsung gadget i ako je isključen

Samsung SmartThings Find omogućuje pronalaženje Samsung telefona, pametnih satova i tableta.

VIDEO: App pronalazi Samsung gadget i ako je isključen

Samsung je do sada korisnicima nudio značajku Find My Mobile, koja je omogućivala pronalazak njegovih uređaja, ali isključivo telefona.

Sada je lansirao aplikaciju Samsung SmartThings Find, koja mogućnosti potrage i pronalaska nestalih ili otuđenih gadgeta proširuje na sve Galaxy uređaje, uključujući tablete, pametne satove, pa čak i pojedinačne slušalice.

SmartThings-Find slušalice

Aplikacija koja dolazi predinstalirana na odabranim Galaxy uređajima s Adroidom 8 ili novijim Googleovim OS-om, a uskoro će se proširiti na brojne druge Samsungove Gadgete, koristi Bluetooth Low Energy (BLE) i "ultra-wideband" tehnologije kako bi pomogla korisnicima u praćenju i lociranju njihovih Galaxy uređaja, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Prema tvrdnji Samsunga, SmartThings Find će vam pomoći u pronalasku uređaja na mapama, čak i kada ste offline, a na Galaxy telefonima može uključiti zvonjavu ukoliko su dovoljno blizu.

Samsung kaže da će lociranje izgubljenih predmeta iduće godine proširiti "tracking tagovima" koje ćete moći stavljati i na druge stvari poput torbi, ključeva i novčanika.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->