Nalazite se
Članak
Objavljeno: 22.10.2020. 16:05

Akvizicija 

Devolver Digital postao vlasnik Croteama

Dugogodišnji izdavač Croteamovih igara odlučio preuzeti najpoznatiju hrvatsku game developersku tvrtku.

Devolver Digital postao vlasnik Croteama

Kada smo prošli mjesec uživali u razvaljivanju čudovišta u Serious Samu 4 na izvrsnom zakrivljenom AOC monitoru (slika gore), nismo ni slutili da će Croteam ući u sastav jednog od najvećih svjetskih izdavača igara, Devolver Digitala. Najpoznatiji hrvatski game developer objavio je kako su ekstremno sretni i ponosni što postaju dio obitelji Devolver Digitala, s kojim su povezani još od prvih dana Serious Sam franšize.

Prije deset godina Croteam je odabrao upravo Devolver Digital za partnera i službenog izdavača svojih naslova, a od tada su zajednički na tržište doveli brojne uspješnice, koje uključuju Serious Sam igre i višestruko nagrađivani naslov The Talos Principle.

Obratili smo se Crotemu nadajući se da ćemo čuti ponešto više detalja o akviziciji i posebice saznati koliko će dečki i cure inkasirati od ovog deala, no dobili smo odgovor da se sve informacije nalaze na stranicama Croteama i Devolver Digitala te da više od toga nisu voljni komentirati.

Očito im prema ugovoru nije dozvoljeno iznositi te informacije, no bez obzira na to im čestitamo i vjerujemo da će zagrebačkim developerima ulazak pod okrilje Devolver Digitala otvoriti put ka novim, uzbudljivim naslovima koje jedva čekamo zaigrati.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->