Nalazite se
Članak
Objavljeno: 15.03.2016. 13:29

Microsoft 

VIDEO: Actiongram aplikacija dodaje CGI u u vaše filmove

Nova aplikacija za HoloLens naočale omogućuje vam stvaranje vlastitih filmova s hologramima.

VIDEO: Actiongram aplikacija dodaje CGI u u vaše filmove

Ovog tjedna Microsoft je predstavio novu Actiongram aplikaciju za HoloLens headset, koja je napravljena kako bi omogućila svakome da na vrlo jednostavan način ubacuje hologramske CGI likove u svoje filmove.

Aplikacija donosi čitave biblioteke s raznim likovima i objektima koje možete ubacivati, čime vam se omogućuje stvaranje hologramskih filmova bez da imate bilo kakvih znanja o izradi 3D modela ili vizualnih efekata.

Sustav funkcionira tako da iz biblioteke izaberete željeni CGI lik, a potom ga samo spustite na određeno mjesto u vašem "filmu", čime možete stvarati doista posebne priče, kao što demonstriraju u ovom videu.

"Actiongram ne omogućuje samo da svatko postane pripovjedač hologramskih priča, već demonstrira kako svatko može postati hologramski developer", navodi Microsoft u svojem priopćenju.

Također kažu da je aplikaciju izradio tim od samo petero ljudi za nekih 6 mjeseci, koji su dobili zadatak da pokažu robusnost HoloLens development platforme, kako bi se svim budućim developerima moglo ukazati na mogućnosti koje nudi Microsoftov headset za izradu AR igara, filmova i drugog softvera za zabavu

Ako i sami spadate među developere koji bi željeli razvijati aplikacije za HoloLens, developer kit inačicu Microsoftovog AR headseta možete naručiti predbilježbom za 3.000 dolara.

Više informacija o Actiongramu i hrpe filmova koji će vam demonstrirati razne mogućnosti koje nudi aplikacija, potražite na poveznici izvora ove vijesti.

Izvor: Microsoft Blog

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->