Nalazite se
Članak
Objavljeno: 07.05.2024. 12:15

Nintendo 

Switch 2 će biti predstavljen u prvom kvartalu 2025

Nintendo je službeno potvrdio da će nasljednik Switch konzole biti predstavljen prije travnja iduće godine.

Switch 2 će biti predstavljen u prvom kvartalu 2025

Nakon brojnih glasina o potencijalnom nasljedniku Nintendo Switch konzole i procurjelih informacija u kojima se spominjalo da će biti predstavljena ove godine, sada se na X mreži oglasio predsjednik Nintenda Shuntaro Furukawa.

U svojem postu Furukawa je rekao da će sljedeća generacija Nintendo Switch konzole biti najavljena  unutar ove fiskalne godine, što zapravo znači da bi je trebali predstaviti do 31. ožujka 2025.

"Objavit ćemo nasljednika Nintendo Switcha unutar ove fiskalne godine. Proći će više od devet godina otkako smo najavili postojanje Nintendo Switcha u ožujku 2015. Održat ćemo Nintendo Direct ovog lipnja u vezi s programom Nintendo Switch softvera za drugu polovicu 2024., ali imajte na umu da tijekom te prezentacije neće biti spominjan nasljednik Nintendo Switcha", navodi Nintendov šef, koji time želi jasno demantirati glasine da bi Switch 2 mogao biti predstavljen na ovom događanju koje se održava idući mjesec.

Prodaja Switch konzole, kako originalne, tako i OLED modela prema Nintendu nije značajno pala i dodaju da je 123 milijuna godišnjih igrača zabilježenih između travnja 2023. i ožujka 2024. "najviše viđeno otkad je Nintendo Switch lansiran".

Okej Furukawa, može barem jedna sličica?

Vezani sadržaji
Ključne riječi Nintendo
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->