Nalazite se
Članak
Objavljeno: 05.05.2015. 13:00

Microsoft 

Službeno najavljen Windows Update for Business

Microsoft je predstavio novu značajku za Windowse 10 koja će tvrtkama omogućiti punu kontrolu nad nadogradnjama svojih računala.

Službeno najavljen Windows Update for Business

Terry Myerson, Microsoftov izvršni potpredsjednik za operativne sustave, na Ignite konferenciji u Chicagu, predstavio je novi sustav za nadogradnju koji će biti dio Windows 10 OS-a, te će nadogradnje telefona, tableta i PC-a učiniti bržim, jednostavnijim i sigurnijim.

Kao što mu to i samo ime sugerira, Windows Update for Business je posebno dizajniran za poboljšavanje procesa nadogradnje računala poslovnih korisnika na siguran i brz način, kako bi se spriječili mogući problemi koji znaju nastati klasičnom metodom preuzimanja i instaliranja nadogradnji i zakrpa.

Myerson navodi da će ovaj sustav omogućiti IT profesionalcima da sami konfiguriraju distribucijske detalje i izaberu uređaje koje žele odmah uključiti u proces nadogradnji, odnosno da odgode instalaciju na one koje odrede.

Pored toga, nadogradnje će se dostavljati sustavom P2P (per-to-peer), što će omogućiti bržu i sigurniju dostavu nadogradnji u urede u kojima je mrežna propusnost limitirana. 

Microsoft kaže da će ovo uvelike pomoći tvrtkama, jer će smanjiti troškove IT menadžmenta, omogućiti punu kontrolu nad nadogradnjama, te pružiti brži pristup sigurnosnim zakrpama.

Valja naglasiti da će Windows Update for Business biti besplatna usluga za Windows Pro i Windows Enterprise uređaje, a Myerson je također naglasio da je u razvoju ovog sustava Microsoft surađivao s IT profesionalcima širom svijeta. 

Izvor: Microsoft

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->