Nalazite se
Članak
Objavljeno: 08.09.2020. 15:22

Konzole 

Službeno: Xbox Series S košta samo 1900 kn

Nova Microsoftova konzole će biti najmanja u povijesti i imat će vrlo prihvatljivu cijenu.

Službeno: Xbox Series S košta samo 1900 kn

Nakon brojnih glasina Microsoft je napokon odlučio prekinuti zavjet šutnje i potvrditi postojanje droge konzole "iduće generacije" pod nazivom X Box Series S.

Ekipa iz Redmonda je na Twitteru objavila vrlo šturi opis nove konzole u kojem kažu da  se radi o najmanjem Xboxu ikada i ističu cijenu od 299 američkih dolara, odnosno oko 1900 kuna. Uz to kažu da dolazi "uskoro", ne precizirajući kada bi se točno mogla pojaviti na tržištu, no za očekivati je da čekaju Sonyevu objavu o PlayStationu 5, kako bi prema tome mogli formirati svoje termine izlaska. Očito je da je novi jeftiniji model Xboxa već spreman, no sada žele tempirati njegov izlazak s pojavom čim više igara nove generacije. 

U svakom slučaju, Xbox Series S će (isto kao i PS5 i Xbox Series X), biti lansiran uoči božićnih praznika, no kada će to točno biti tek trebamo saznati.

Series S sadrži mnoštvo hardvera kao i Series X, no ne posjeduje diskovni pogon i ima nešto slabiji CPU i GPU, što znači da možda i neće biti konzola za 4K gaming, no ponuditi će igranje "next-gen" igara po povoljnijoj cijeni od (Sony) konkurencije i jačeg Series X modela, koji će prema nekim glasinama koštati oko 500 dolara (3200 kn).Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->