Nalazite se
Članak
Objavljeno: 12.11.2012. 16:19

RIM 

Službeni datum lansiranja BlackBerrya 10

Kanadski proizvođač mobitela najavio Blackberry 10 događanje za 30. siječanj 2013.

Službeni datum lansiranja BlackBerrya 10

Nakon nekoliko odgađanja RIM-ovog operativnog BlackBerry sustava s oznakom 10, kanadska tvrtka je napokon službeno objavila datum njegovog lansiranja, koje će uslijediti na posebnom događanju 30. siječnja 2013. godine, a detalje o mjestu održavanja će uskoro objaviti.

Na tom događanju RIM će osim novog operativnog sustava prikazati i dva mobitela izrađena specijalno za njega, te BlackBerry Enterprise Service 10, odnosno sustav za korporacijski menadžment (enterprise mobility management - EMM).

Nedavno je BlackBerry 10 dobio FIPS 140-2 certifikat koji predstavlja računalni sigurnosni standard vlade SAD-a, pa će se moći koristiti za potrebe državnih agencija i organizacija, a ovo je prvi slučaj u kojem je novi RIM-ov OS dobio tu potvrdu prije izlaska na tržište.

RIM također navodi kako će za lansiranje biti dostupan i velik broj novih aplikacija, "uključujući igre, poslovni softver, društvene mreže, te aplikacije za lifestyle i slobodno vrijeme".

Platforma će također stići i s novim karakteristikama poput BlackBerry Keyboard i BlackBerry Balance, kako bi omogućila korisnicima odvajanje privatnog i poslovnog života na istom uređaju.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->