Nalazite se
Članak
Objavljeno: 07.06.2023. 10:24

Samsung 

Samsung u srpnju predstavlja Galaxy Z Flip 5 i Z Fold 5

Po prvi puta će se jedno Samsung Galaxy Unpacked događanje održati u korejskoj prijestolnici Seoulu.

Samsung u srpnju predstavlja Galaxy Z Flip 5 i Z Fold 5

Samsung je potvrdio da će krajem srpnja održati još jedno Galaxy Unpacked događanje koje će u potpunosti biti posvećeno novim preklopnim uređajima, među kojima očekujemo Galaxy Z Flip 5 i Z Fold 5.

Za razliku od svih dosadašnjih Unpacked događanja koja su se održavala u velikim gradovima širom svijeta, Samsung će ovogodišnji ljetni Unpacked održati u kongresnom i izložbenom centru Coex koji se nalazi u Samseong-dongu u okrugu Gangnam-gu u Seulu, glavnom gradu Južne Koreje, no zasad još nije objavljen točan datum održavanja.

Samsung kaže da će na događaju predstaviti sklopive uređaje sljedeće generacije, a 'Seul je odabran zbog svoje uloge u utjecaju na globalne trendove svojom dinamičnom kulturom i inovacijama, dok također odražava snažno Samsungovo povjerenje u kategoriju sklopivih uređaja', napisala je tvrtka u svojoj objavi.

Što se tiče uređaja koji će biti predstavljeni, glasine govore da bi Galaxy Flip 5 mogao imati veći vanjski zaslon i novi dizajn šarki koji nabore na zaslonu čini manje primjetljivima. Pokretati će ga Snapdragon 8 Gen 2 čip, baš kao i Galaxy S23. Što se tiče Galaxy Fold 5 uređaja, također se priča da ima novi dizajn šarki koji osigurava da obje strane leže ravno jedna na drugoj kada se presavije i čini nabore zaslona manje vidljivima. Uređaj bi također mogao pokretati Snapdragon 8 Gen 2.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->