Nalazite se
Članak
Objavljeno: 03.12.2018. 12:31

Blam 

Samsung objavljuje reklame na Twitteru iPhoneom

Službeni Twitter račun koristi iPhone za promociju Galaxy Note9 telefona.

Samsung objavljuje reklame na Twitteru iPhoneom

Na Twitteru djeluju brojne tvrtke koje promoviraju svoje proizvode, a jedna od zanimljivosti platforme je u tome što se na dnu svakog posta može vidjeti s kojeg je uređaja poslan. Veliki broj promocija objavljuje se iPhoneom što nije ništa čudno, no malo je nezgodno kada to radi Samsung.

Južnokorejska tvrtka posjeduje brojne račune za promociju, no očito joj je promaklo da netko od ekipe u marketingu koristi iPhone, pa doista djeluje neobično da se na Twitteru pojavio post kojim se reklamira Super AMOLED zaslon Galaxya Note9, a ispod piše da je objavljen iPhoneom. Takve stvari dakako ne mogu pobjeći ispod radara ekipi s interneta, pa je jedan korisnik objavio sličicu koja upućuje upravo na takvu situaciju.    

Korisnik koji je raskrinkao ovaj simpatični mali skandal je Marques Brownlee, kojem takvo "otkriće" nije prvo, jer je već jednom "uhvatio" glumicu Gal Gadot koja je s iPhonea slala reklamne poruke za Huawei koji ju je angažirao za promociju.

Sporni Samsungov račun u međuvremenu je ugašen, a sudbina djelatnika koji je koristio iPhone za promociju Samsungovog telefona nije poznata.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Twitter Samsung iPhone Galaxy Note9
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->