Nalazite se
Članak
Objavljeno: 06.04.2020. 16:11

Surface Duo 

Rad aplikacija na Microsoftovom Android telefonu

Microsoft je objavio novi podatak o svojem prvom Android telefonu Surface Duo.

Rad aplikacija na Microsoftovom Android telefonu

Uređaj Surface Duo jedan je od najambicioznijih novijih projekata Microsofta u posljednje vrijeme, ne samo zato što se radi o preklopnom uređaju s dva zaslona, već i stoga što je to prvi hardverski ulazak Microsofta na Android tržište.

Obzirom da bi Surface Duo trebao stići na tržište još ove godine, Microsoft malo po malo objavljuje detalje o njemu, kako bi korisnike, ali i developere aplikacija mogao pripremiti na njegov dolazak. Tako je sada objavio jedan detalj vezan uz modove zaslona koji će podržavati novi uređaj, obzirom da će telefon raditi s različitim orijentacijama zaslona.

Microsoft kaže da će aplikacije raditi na uređaju u portretnom i landscape modu, kako na jednom zaslonu, tako i na oba. Drugim riječima, bez obzira na to kako koristili Surface Duo, sve aplikacije na njemu će moći koristiti čitav (dvostruki) zaslon ukoliko će to korisnik željeti. 

Microsoft je najavio da bi Duo trebao izaći uoči božićnih blagdana ove godine, no pitanje je hoće li rok izlaska pomaknuti zbog pandemije COVID-19 koronavirusa.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->