Nalazite se
Članak
Objavljeno: 03.06.2013. 16:01

ASUS 

ROG TYTAN G30: Gaming PC s vodenim hlađenjem

Asus je Haswell procesor u svojem gamerskom računalu odlučio "osvježavati" vodenim hlađenjem [VIDEO]

ROG TYTAN G30: Gaming PC s vodenim hlađenjem

Mada ovaj stroj (za sada) još nije pokazao na Computex sajmu, Asus je ovih dana na svojem službenom YouTube kanalu objavio video gamerskog desktop računala ROG TYTAN G30, namijenjenog entuzijastima koji se grčevito bore bore za svaku sličicu u sekundi (fps), no previše su lijeni da si sami slažu konfiguracije koje će hladiti komponente na temperature blizu apsolutne ništice, kako bi procesorske jezgre mogli prisiliti da rade na taktovima koji ih zagrijavaju do uvjeta koji odgovaraju fuzijskim procesima na površini Sunca.

Dobro, naravno malo (puno) pretjerujemo, ali svima vam je jasno o čemu se radi, a svakom overklokeru takva usporedba vjerojatno predstavlja životni san.

Mada "profesionalni" overklokeri zaziru od gotovih rješenja, oni manje iskusni će vjerojatno biti oduševljeni ovom gamerskom mrcinom Asusa s ugrađenim vodenim hlađenjem koja u sebi sadrži Intelov Core i7-4770K Haswell procesor, koji se na pritisak jednog gumba može overklokati na 4,1 GHz, a tu je i Nvidijina grafička kartica GeForce GTX 680.

Što se grafičke kartice tiče, ovo nas malo čudi, no gotovo smo sigurni da će vrlo brzo konfiguracija biti "podebljana" GTX-om 770 ili 780, a možda i nekim novijim rješenjem koje se pojavi na Computexu ovih dana.

Za sada nam nije poznato koliko će ova Asusova mrcina koštati, niti kada će se naći na tržištu, no budite sigurni da ćemo vam to javiti čim saznamo.

Naravno, voljeli bismo detaljno provjeriti overklokerske mogućnosti ovog računala u mučionicama Vidilaba, pa kako bi Ameri rekli, "stay tuned". 

VIDEO: Gaming PC ROG TYTAN G30 s vodenim hlađenjemVezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->