Nalazite se
Članak
Objavljeno: 15.09.2014. 11:02

Google 

Predstavljeni Android One telefoni od 600 kn

Google je u Indiji predstavio prve Android One pametne telefone solidnih značajki i niske cijene.

Predstavljeni Android One telefoni od 600 kn

Kao što smo to već najavljivali, Google i njegovi partneri su danas u Indiji predstavili prve pametne telefone Android One "inicijative". Prvi proizvođači novih uređaja su Micromax, Karbonn i Spice Mobiles, a svaka od tih tvrtki danas započinje prodaju po jednog Android One uređaja.

Ako vas zanima kakve značajke možete očekivati od Android One telefona ako ikada stignu u naše krajeve, reći ćemo vam da na primjer Karbonnov Sparkle V Red koji možete vidjeti na slici gore, dolazi u Dual-SIM konfiguraciji, posjeduje 4,5-inčni ekran razlučivosti od 480 x 854 piksela, 1,3 Ghz dvojezgreni procesor, 5 MP stražnju kameru (prednju od 2 MP), bateriju od 1.700 mAh, 1 GB RAM memorije, 4 GB memorije za pohranu (proširive karticom do 32 GB), te ono što je posebno zanimljivo, zadnju inačicu Android 4.4 operativnog sustava (KitKat).

Osnovna ideja Android One inicijative je da se na tržišta zemalja u razvoju dovedu jeftini i kvalitetni pametni telefoni, pa će tako Sparkle V Red u Indiji koštati oko 6.399 rupija (cca 600 kuna). Već samo obzirom na KitKat, svakako ga ne bismo trebali podcjenjivati i voljeli bismo ga isprobati.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->