Nalazite se
Članak
Objavljeno: 07.02.2015. 11:05

IGF Audience Award 

Pomozite hrvatskoj igri u osvajanju developerskog Oskara

Vaš glas može pomoći Croteamovoj igri The Talos Principle u osvajanju prestižne nagrade.

Pomozite hrvatskoj igri u osvajanju developerskog Oskara

Ako još uvijek niste zaigrali Croteamovu mozgalicu iz prvog lica pod nazivom The Talos Principle, vjerujemo ste čuli da osvaja visoke ocjene u recenzijama širom svijeta, pa se može reći da je postala pravi hit u svijetu gaminga, uz bok legendarnog Serious Sama, kojim se hrvatski developer svojevremeno proslavio.

Ovaj neobični mišung igre iz prvog lica, mozgalice i filozofije, uz savršenu vizualno-tehničku izvedbu, predstavlja veliko osvježenje, pa su Talosa prihvatili čak i mnogi gameri koji iz prvog lica gotovo isključivo vole pucati.

Stoga nas previše ne čudi informacija da je Talos nominiran za najprestižniju indie nagradu godine Independent Games Festival Award 2015, koja predstavlja svojevrsnog Oskara indie developerske scene.

Osim u kategoriji glavne nagrade Seamus McNally Grand Prize, Croteamov novi uradak nominiran je u kategoriji najboljeg dizajna, a nedavno je objavljena i nominacija za nagradu publike IGF Audience Award, gdje pobjednika određuju glasovi publike, tj vaši glasovi.

Stoga vas pozivamo da glasate, te tako podržite naše dečke, ali i čitavu domaću razvojnu scenu izrade video igara.

Glasati možete do 09.02.2015. putem ove poveznice, tako da s padajućeg izbornika odaberete The Talos Principle i upišete svoju email adresu.

IGF navodi da se emailovi ne pohranjuju nakon završetka glasanja, već služe isključivo za to da se onemogući višestruko glasanje i korištenje "robota". 

Izvor: Croteam

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->