Nalazite se
Članak
Objavljeno: 03.04.2019. 10:46

AndEX Project 

Pokrenite Android 9 Pie na svojem PC računalu

Open source projekt AndEX ažuriran je nadogradnjom za Android 9.0 Pie OS.

Pokrenite Android 9 Pie na svojem PC računalu

Arne Exton je nadogradio svoj open source projekt AndEX koji omogućuje pokretanje Googleovih operativnih sustava na računalima buildom 190326, pa sada na svojem PC-u možete pokretati Android 9.0 Pie OS. Svi popularni Android emulatori koji se nude u ponudi, rade najviše s Androidom 8.  

Operativni sustav dolazi s brojnim predinstaliranim popularnim aplikacijama, među kojima su Aptoide app manager, Mozilla Firefox preglednik, Netflix, Spotify i igra Clash of Clans

andex-pie-aplikacije

Mada Google Play trgovina nije dostupna u ovom buildu, Arne kaže da je Aptoide dobra zamjena za njega i omogućit će vam instaliranje više aplikacija.

Arno kaže da će novi build raditi na većini novijih laptopa i nekih desktop računala, pa ga je on uspio instalirati na prijenosnike brandova Acer (Aspire), HP, Samsung, Dell, Toshiba, Lenovo, Thinkpad, Fujitsu, Panasonic i Asus. Pored toga možete ga instalirati u VirtualBoxu ili u VMWare-u.

AndeEX Pie sustav se može pokrenuti direktno s USB sticka ili instalirati na disk vašeg računala. Upute o instaliranju pronaći ćete na ovoj poveznici.

AndEX Pie 9.0 Build 190326 dostupan je po cijeni od 9 dolara na developerovoj stranici kao ISO ili ZIP datoteka.Vezani sadržaji
Ključne riječi Android PC Arne Exton AndEX Project
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->