Nalazite se
Članak
Objavljeno: 31.03.2012. 08:54

Dice + 

Pametna igraća kocka

Ovu kocku ne možete programirati da uvijek pada na šesticu, već će koristiti u igrama na tabletu.

Pametna igraća kocka

Igre koje kombiniraju klasične društvene igre na ploči i igranje na tablet računalima, sve više su popularne u svijetu "casual" gaminga. Ako se sjećate, prije izvjesnog vremena smo pisali o igrama koje koriste ekran tableta kao igraću ploču, a sam tablet prepoznaje prave figurice koje vučete po njemu. Takve igre se prodaju u kombinacijama figurica i aplikacija vrlo jeftino, a Dice + je još jedan korak u tom smjeru.

Dice + je kao što smo rekli, pametna i lijepa igraća kocka koja posjeduje LED rasvjetu, anti-cheat "detekciju rolanja" (prepoznaje ako je ne bacite već postavite kako vam odgovara), te povezivost preko Bluetootha, što joj omogućava korištenje u kombinaciji s igrama-aplikacijama koje ju podržavaju.

Tvrtka GIC još nije objavila koje će sve platforme podržavati, no nadamo se kako neće biti isključivo vezana uz iPad, već ćemo je vidjeti i na tabletima s Androidom, Symbianom, Windowsima 8 i Linuxom.

Popis igara i platformi će biti poznat nakon službenog predstavljanja, do kojeg bi trebalo doći tijekom održavanja E3 sajma u Los Angelesu u lipnju ove godine.

VIDEO: Dice +

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->