Nalazite se
Članak
Objavljeno: 05.12.2011. 13:22

DeathTaker 

Miš za igranje MMO i RTS igara

Najnoviji gamerski miš GX serije Geniusa nosi pridjev "profesionalni".

Miš za igranje MMO i RTS igara

Genius je predstavio novog miša pod zanimljivim imenom DeathTaker, namijenjenog gamerima, s posebnim targetom na igrače MMO i RTS igara.

DeathTaker u sebi posjeduje SG Core ii engine s mogućnošću podešavanja osjetljivosti od 100 do 5.700 dpi-a, što gamerima omogućava programiranje postavki za različite uvjete na "bojnim poljima" u igrama.

Ugrađen procesor s memorijom spriječit će blokiranje igre u macro postavkama, te će im dati 1-ms, odnosno 8 puta brži response time (vrijeme odziva), a kabel s pozlaćenim USB konektorom osigurat će stabilni signal i sigurnu konekciju pri „borbenim manevrima“.

Genius je kod ovog miša posebno poradio na izdržljivosti, pa se tako hvale kako će DeathTaker izdržati 8 milijuna klikova.

Za podešavanje težine DeathTaker posjeduje 6 promjenjivih utega od 4,5 grama, a osjetljivost X/Y osi se također može individualno podesiti prema vlastitom ukusu.

DeathTaker koristi Scorpion UI, koji mu omogućava podešavanje postavki tipki i takozvani macro-menadžment do 55 tipki, a za malo šminke se brine "Light Option", odnosno funkcija koja će vam omogućiti podešavanje boja pozadinskog svjetla.

Mada Genius navodi kako je ovaj miš posvećen igračima MMO i RTS igara, mi bismo rekli kako će najzanimljiviji biti ljubiteljima mrežnih pucačina (FPS-ova).

Vezani sadržaji
Ključne riječi Gaming miš Genius DeathTaker RTS MMO
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->