Nalazite se
Članak
Objavljeno: 23.09.2011. 14:09

3D igranje 

Dual LCD Monitor naočale

Ako ste isprobali igranje 3D igara i odustali zbog glavobolje, možda će ove naočale predstavljati rješenje za vaš problem.

Dual LCD Monitor naočale

Tvrtka Vuzix proizvela je naočale Wrap 1200 VR s dual LCD monitorima koji vam stvaraju dojam gledanja velikog wide-screen monitora od 78 inča s udaljenosti od tri metra i to do razlučivosti od 1280x720 piksela.
Naravno, zbog svega toga, ove su naočale glomaznije od običnih 3D naočala kakve nude Nvidia ili Ati, no korisnicima nude daleko veći stupanj prilagođavanja za igranje 3D igara koje ih podržavaju.
Stoga je daleko manji broj onih koji se tuže na opterećenje očnih živaca i glavobolje, nego što je to u slučaju kod klasičnih 3D naočala.
Za sada još nema previše igara koje ih podržavaju, no zastupljeni su neki zanimljivi naslovi kao što su Far Cry 2, Fallout 3, Modern Warfare II i Crysis Wars, a malo nas razočarava činjenica što ne mogu omogućiti gledanje 3D filmova, već isključivo 2D, čime se najviše razlikuju od Personal 3D Viewera  koji je Sony nedavno predstavio na IDF-u.
Više informacija potražite na ovom linku.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->