Nalazite se
Članak
Objavljeno: 31.08.2021. 13:32

Microsoft 

Novi PC Health Check App za Windows 11

Microsoft je uoči lansiranja Windowsa 11 izbacio novu verziju aplikacije koja će vam otkriti može li vaš PC vrtjeti novi OS.

Novi PC Health Check App za Windows 11

Kada je Microsoft prvi puta najavio Windowse 11, objavio je hardverske zahtjeve i mnogi potencijalni korisnici su otkrili da ga neće moći instalirati na svoja računala. U međuvremenu je Microsoft znatno proširio listu podržanih procesora i smanjio zahtjeve pa je postalo očito da ćete novi operativni sustav moći instalirati i na starija računala.

Zahvaljujući "feedbacku", odnosno sugestijama Windows Insidera koji su testirali beta inačice Windowsa 11, Microsoft je sada odlučio izdati novu inačicu PC Health Check aplikacije kako bi olakšao korisnicima da otkriju može li njihov PC pokretati novi OS ili ne, a aplikacije je ujedno nadograđena i s više informacija koje će vam točno reći zbog čega vaše računalo nije kompatibilno.

"Danas objavljujemo ažuriranu verziju aplikacije PC Health Check za Windows Insidere. Ova ažurirana verzija proširuje funkcionalnost provjere prihvatljivosti potpunijim i poboljšanim slanjem poruka o prihvatljivosti i linkovima na  relevantne članke na stranicama podrške koji uključuju moguće korake ispravljanja nedostataka", objašnjava Microsoft.

Windows Insideri mogu pružiti povratne informacije o aplikaciji PC Health Check tako što će otići na Feedback Hub> Apps> PC Health Check."

Ako sve protekne u najboljem redu, Windows 11 bi trebao ugledati svjetlo dana u listopadu ove godine, dok će se besplatne nadogradnje provoditi do 2022. godine.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->